ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför visar TV4 inte brevutdelningen i Bonde söker fru – Linda Lindorff bekräftar

28 sep, 2022 
Linda Lindorff och Bonde söker fru
Den nya Bonde söker fru-säsongen börjar på ett annat sätt än vad de tidigare har gjort.
Nu berättar Linda Lindorff för Hänt om de bortklippta scenerna från när hon delade ut breven som i år inte togs med.
”Det finns säkert tittare som kommer att sakna delen...”, skriver Linda till Hänt.
Annons
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet härBrand logo
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens  första dejt – se klippet här

Det har blivit dags för Linda Lindorff, 50, att återigen ge sig iväg till gårdar runt om i Sverige för att hjälpa våra bönder i jakten på kärlek.

I Bonde söker fru 2022 får vi följa Jon-Krista Jonsson, 29, renskötare, från Tavelsjö, Elin Sandblom, 27, får- och skogsbonde, från Sandhult, Matthew, 20, spannmålsbonde, från Australien/Odensbacken och Henrik Kullander, 34, växtodlingsbonde, från Gällared.

Bortklippta scenerna från när Linda Lindorff levererar breven

Redan några minuter in i det första avsnittet av säsongen kan den observante tittaren reagera på att programmet gjort stora förändringar. Bönderna befinner sig nämligen redan på slottet för att speeddejta. Vanligtvis brukar säsongen inledas med att Linda ger sig ut till böndernas respektive gårdar för att leverera alla brev. I samma avsnitt brukar bönderna ringa upp någon av sina brevskrivare och då bjuda in till slottet. Men i år slängs tittarna alltså rakt in på slottet.

Annons

I ett meddelande till Hänt berättar nu programledare Linda Lindorff om tankarna kring att TV4 inte tar med delen längre, för Linda har nämligen varit iväg på brevutdelning även i år.

”Det är en del som är nytt i år och rätt stora förändringar i första avsnittet. Bland annat så är brevutdelningen inte med på samma vis som tidigare utan vi går snabbare in på att bönderna får möta sina brevskrivare på riktigt. Jag har varit och delat ut breven som vanligt, jag älskar att göra det för det ger så mycket glädje hos bönderna och så får vi en chans att prata om breven och kolla in de som skrivit”, skriver Linda till Hänt och fortsätter:

”Det är roligt och en bra start på vår kärlekssommar. Bra sätt att lära känna brevskrivarna lite och känna bönderna på pulsen och se vilka de spontant gillar mest efter att ha kollat in breven. Våra möten är filmade och det är för att man vill kunna använda det materialet på ett annat vis med bland annat återblickar. Det finns säkert tittare som kommer att sakna delen med brevutdelning men jag tror ändå att de flesta kommer att känna att det här ännu mer spännande för man kommer snabbare in på första mötet och speeddejt”.

TV4 om historiska beslutet i Bonde söker fru 2022

När Hänt når TV4 med frågan om varför man valt att ta bort det klassiska momentet så svarar kanalen så här:

”Det känns superkul att i säsong 17 få presentera ett något uppdaterat Bonde söker fru. Jag hoppas alla våra Bonde-tittare kommer uppskatta det nya och samtidigt som de kommer känna igen allt det som är viktigt och som man redan älskar med Bonde söker fru”, skriver Clara Tengbom, exekutiv producent.

FOTO: TV4/TT

Annons