Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorffs svar på kritiken om brevutdelningen i Bonde söker fru

12 okt, 2022 
Linda Lindorff
Kritiken fullkomligt haglade in efter det bortklippta segmentet i Bonde söker fru.
Nu väljer programledaren Linda Lindorff att svara på tittarnas besvikelse.
Hon kommer också med ett nytt avslöjande om brevutdelningen.
Annons
Bonde Filip om tjejerna: "Svårt att komma nära"Brand logo
Bonde Filip om tjejerna: "Svårt att komma nära"

Den 17:e säsongen av Bonde söker fru är just nu i full gång och ser aningen annorlunda ut än tidigare säsonger.

Formatet har under många år varit sig likt och några stora förändringar av det vinnande konceptet har inte gjorts under årens gång.

Fram tills nu. Det första avsnittet skapade en stor förvirring hos många tittare efter att ett av det populära segmenten hade plockats bort helt – nämligen brevutdelningen.

Segmentet har varit en given del av Bonde söker fru och bidrar med mycket lycka, glädjetårar och såklart kärlek. Att se bönderna lysa upp av glädje av att få sina buntar med kärleksbrev har varit en minst sagt populär del av premiäravsnittet varje säsong.

Men så var alltså inte fallet i år. Nu kastades tittaren rakt in i speeddejtingen när bönderna redan hade valt ut vilka de ville träffa personligen.

Brevutdelningen helt slopad – nu svarar Linda på kritiken

Men det faktum att brevutdelningen var totalt slopad fick tittarna att fullkomligt gå i taket.

Annons

Nu har kritiken även nått programledaren Linda Lindorff, 50, som väljer att svara på den stora besvikelsen som många tittare har uttryckt.

Jag kan förstå det. Det är första gången på 17 år som brevutdelningen alltså inte kommer att vara med och det är så klart en stor förändring. Vissa tittare skrev att de kände sig blåsta på ett helt avsnitt. Att man inte hängde med på samma vis då man inte fått se breven innan och varför bönder bjudit in dom som nu var på slottet.” skriver Linda på sin blogg.

Hon förklarar vidare att de efter säsongen får göra en utvärdering och så får de agera efter den till nästkommande säsong.

Givetvis görs ju ändringarna i tv för tittarnas skull trots allt, inte bara för förändringens skull. Så om det nu visar sig när man gör en ny undersökning att majoriteten vill ha tillbaka brevutdelningen, ja då kanske den i viss mån kommer tillbaka. Utvärdering är viktigt.”

Avslöjandet om bortklippta scenerna

Hon avslöjar även att brevutdelningen faktiskt är inspelad – men helt enkelt bara inte med i programmet. Däremot kommer man att få se skymtar av den under säsongens gång.

Vi har spelat in brevutdelningen även i år, bara inte visat den i programmet. Jag vet därför att även våra bönder undrar vart den tog vägen. Svaret är att den kommer att användas som återblickar ibland för att på ett spännande vis berätta hur allt började.

Dessutom skriver hon att hon inte vet om det ens blir någon brevutdelning nästa år.

Om vi delar ut brev eller inte nästa år vet jag inte men jag hoppas att ni oavsett det här troget hänger med även denna säsong.”

FOTO: TV4

Annons