LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla brevskrivare i Bonde söker fru – kärlek åt alla 2022

28 sep, 2022 
André Färnsveden
Bonde söker fru.
Det är dags för en ny säsong av Bonde söker fru – kärlek åt alla.
Bönderna har vi koll på, men vilka singlar har sökt in till programmet?
Här är listan på årets brevskrivare i Kärlek åt alla!
Annons
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens första dejt – se klippet härBrand logo
Kärlek åt alla: Här går allt fel under bondens  första dejt – se klippet här

Bonde söker fru är nu tillbaka i tv-rutan och det betyder att det även är dags för spinoffen Bonde söker fru – kärlek åt alla 2022, som sänds på TV4-play. Precis som i den tv-sända versionen har bönderna nu valt sina brevskrivare.

Säsongen börjar med fyra bönder som tar emot brev i Kärlek åt alla, men vilka är egentligen de singlar som har sökt in till årets spinnoff?

Brevskrivarna som ska träffa Klas Erik Andersson

Klas Erik Andersson, 56, är en grisbonde från Gnarp. Han har just påbörjat en buggkurs och gillar att åka ut till kusten för att känna doften av havet eller åka in till storstaden för att gå på teater.

Lena, 61:

– Det är så pirrigt, och jag är så sjukt nyfiken. Det ska bli jätteroligt, jag hoppas det blir ett bra möte, säger hon.

Annons

Brevskrivarna som ska träffa Filip Eliasson

Filip Eliasson 29, är en skogsbonde, från småländska Lammhult som älskar sina hundar. Han har en stor passion för jakt, crossfit och dans. Vid sidan av jobbet på bondgården är han även dansinstruktör.

Brevskrivarna som ska träffa Filip:

Anne, 25:

– Förhoppningarna med speed-dejten är att det flyter på och att det finns kemi mellan oss, att det inte blir tyst och stelt, säger Anne.

Amanda, 26:

– Det kändes jätteroligt att få se Filip, han levde absolut upp till förväntningarna, det var till och med lite bättre, säger Amanda.

Brevskrivarna som ska träffa Henrik Johansson

Henrik Johansson, 27, är en hästbonde från Ede, utanför Östersund. Han gillar att skratta och ha kul men kan även vara allvarlig när det behövs. Enda sedan han var liten har hästar varit en stor del av hans liv.

Henriks brevskrivare:

Sigrid, 20:

– Det känns pirrigt, nu när jag ska träffa Henrik, nervöst. Också att man inte har så lång tid på sig, man ska hinna göra intryck och lära känna varandra på så kort tid här hela tiden så det är nervöst, säger Sigrid.

Brevskrivarna som ska träffa Peppe Bergendahl

Lars-Petter "Peppe" Bergendahl 49, är spannmålsbonde från Sorunda. Han är en sexbarns-pappa som vid sidan av bondelivet har ett stort intresse för träning.

Peppes brevskrivare:

Maria, 50:

– Jag är taggad för en speed-dejt och jag känner mig lite pirrig, lite nervös och jag hoppas att jag ska få fram en nyfikenhet mellan oss, säger Maria.

Lollo, 51:

– Det var väl jättehärligt tyckte jag, att träffa Peppe. Jag ville bara springa fram och krama honom, säger Lollo.

Catrine, 52:

– Inför dejten med Peppe så känns det nervöst, men det ska bli spännande att se vad vi kommer fram till och hur det känns, säger Catrine.

Texten uppdateras genomgående.

FOTO: TV4

Annons