Farmen-Izabella avslöjar okända konflikten – det tittarna inte får se

Izabella Andersson

Izabella Andersson lämnade självmant Farmen 2022 några veckor innan finalveckan.
Nu avslöjar deltagaren plötsligt den okända konflikten.
”Alla som har något innanför pannbenet förstår ”, skriver Bella på Instagram.
Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården
0:36

Efter reklamen: Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

(0:36)

Slå på ljud

Veckor innan det var dags för finalveckan i Farmen ringde Izabella "Bella" Andersson, 28, i gårdsklockan då hon hade något viktigt att meddela. Bella hade då bestämt sig för att lämna gården och åka hem.

– Jag har kämpat med cigaretter och kaffe och ja, jag vill hem till mina bekvämligheter så att säga. Men fan vad jag kommer sakna er, sa hon i programmet.

Bellas relation till Levin efter Farmen 2022

Någon som redan hade lämnat gården vid denna tidpunkt var den tidigare deltagaren Levin Larsson, 31. Bella och Levin fann varandra under tiden på Farmen och det är nog inte någon som gått miste om hur mycket de tyckte om varandra. Det flörtades lite under inspelningarna och svenska folket har haft många frågor gällande hur relationen ser ut idag.

I ett inlägg på Instagram förklarade Levin härom veckan att duon hade fortsatt att ses och känt efter. Idag beskriver de sig som nära vänner men om det kan bli något mer mellan dem i framtiden får tiden utvisa.

”På ett eller annat sätt kommer Bella alltid att finnas i mitt liv”, skrev Levin.

Farmen-Izabella avslöjar okända konflikten: ”Tagit avstånd”

Det är däremot inte bara Bella och Levins relation som Farmen-tittarna är nyfikna på. Nyligen hade Bella en frågestund på Instagram och där ställdes en hel del olika frågor. Bland annat dök en fråga upp som avslöjar en tidigare okänd konflikt mellan Bella och en annan Farmen-deltagare.

”Vad menar xx med att du blev ombedd av produktionen att lämna?”, skriver en följare varpå Bella svarar:

”Har aktivt valt att ta avstånd samt ignorera personen i fråga vid flertal tidigare yttranden, men kände att det här ämnet är värt att uppmärksamma. Alla som har något innanför pannbenet förstår att en tv-produktion aldrig ber en deltagare att lämna om deltagaren då inte gjort något GROVT som t.ex det som hände i Paradise hotel. Att någon vill försöka sätta dit mig i den kategorin är både barnsligt, omoget och obehagligt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN