ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Därför ångrar Farmen-Bella avhoppet – avslöjandet om vinnaren

25 feb, 2022 
Farmen 2022
Izabella "Bella" Andersson beslutade sig i veckan att lämna Farmen när nikotinabstinensen tog över.
Nu avslöjar hon för Hänt att hon ångrar beslutet – efter att gjort en viss insikt.
– Det är en bedrift i sig kan jag säga, säger Bella.
Annons
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"
Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

Finalen av Farmen 2022 närmar sig och deltagarna bli allt färre. I veckan ringde Izabella "Bella" Andersson, 28, i gårdsklockan då hon hade något viktigt att meddela. Bella hade då bestämt sig för att lämna gården och åka hem.

– Jag har kämpat med cigaretter och kaffe och ja, jag vill hem till mina bekvämligheter så att säga. Men fan vad jag kommer sakna er, sa hon i programmet.

Hemliga langaren blev anledningen till avhoppet

Bellas nikotinberoende har inte varit någon hemlighet och då hon tillbringade en tid på Torpet löste sig det hela. Bella har tidigare nämligen avslöjat för Hänt att hon fick tag på snus genom några fiskare som fiskad i sjön vid Torpet – men när hon kom tillbaka till Farmen ändrades det hela snabbt och abstinensen blev tuff.

Annons

– Jag skulle inte få träffa de här fiskarna igen och då var ju stämningen redan ganska infekterad på Farmen med allt paktande. Det blev lite för mycket, har Bella tidigare berättar för Hänt om varför hon valde att lämna.

Känslorna kring avhoppet idag – ångern kring beslutet

I en ny intervju med Hänt avslöjar nu Bella att hon kan ångra sitt beslut att ge upp så pass nära finalen.

– På ett sätt ja, absolut att jag kan känna så men i och med att jag inte pluggade på bondepraktikan överhuvudtaget så visste jag också att mina chanser att vinna det här är minimala, säger Bella och fortsätter:

– Jag va ju där mest som vi brukar säga "för att skapa content" och liksom göra det kul för tittarna. Och då hade vi kommit till den här gränsen att jag är så absad så jag är va mig själv längre. Även fast folk försökte att skoja med mig så skrattade jag inte. Jag va så olycklig så då kände jag bara att det svenska folket inte får se mig i det där.

Om Bella hade stannat i programmet anser hon sig själv som en värdig vinnare.

– Egentligen nu när jag tänker efter så är jag ändå en värdig vinnare. Alltså förlåt men jag har lagat mat till typ 15 pers varje dag vid en gammeldags spis. Det är en bedrift i sig kan jag säga.

Annons

I samma intervju delar Bella med sig av hemlighetsfulla ord om vinnaren av Farmen 2022.

– Det är klart, de kunde inte hålla sig, säger Bella till Hänt om att hon vet vem som vinner.

FOTO: TV4

Annons