Idol-profilens rädsla efter hoten – berättar om otäcka upplevelsen: “Panik”

Idol-profilens rädsla efter hoten – berättar om otäcka upplevelsen: “Panik”

Katia Mosally har tagit sig in i folkets hjärtan efter fjolårets säsong av Idol.
Nu berättar hon om den dramatiska händelsen som gjorde henne panikslagen.
Jag tvingas..” skriver hon på Instagram.
Tusse och Maya om Idol 2022
0:26

Efter reklamen: Tusse och Maya om Idol 2022

(0:26)

Slå på ljud

Katia Mosally, 35, är en av fyra eminenta medlemmarna i Idol-juryn. I fjol tog hon över stafettpinnen efter Nikki Amini, 37, och det med bravur!

I år är hon alltså tillbaka tillsammans med Anders Bagge, 54, Kishti Tomita, 58, och Alexander Kronlund, 50, och nu är jakten på nästa stora idol igång.

Årets säsong av programmet är i full igång, men det dröjer ytterligare en vecka innan de direktsända momenten får plats i tv-rutan. Det som sänds på tv nu är alltså förinspelat.

Så ett litet tag till har jurymedlemmarna alltså möjlighet att ägna sig åt annat. Nu berättar Katia om en otäck händelse på en resa. Något som orsakade stor rädsla hos henne.

Katia märkbart berörd – berättar om hennes sjuka pappa

Katia har gjort ett stort avtryck hos tittaren och hon utgör en viktig plats i juryn och bidrar med både glädje och expertis. I ett av avsnitten berördes hon till tårar när en av de sökande – Ida Hallquist, 28 – berättade om hennes pappa som insjuknat i en hjärtsjukdom.

Katia blev synligt berörd och berättade att hennes egen pappa också varit inlagd på sjukhus av precis samma anledning. I ett meddelande till Hänt berättar hon om händelsen som var märkbart jobbig:

Pappa låg inne under våren för hjärtproblem och det var superjobbigt. Jag är pappas tjej och allt hände under min födelsedag, så det sög. Just den dagen då Ida kom in hade jag inte sovit alls och var trött, och allt hon berättade berörde mig så djupt. Jag kände verkligen med henne. Det gjorde vi alla. Det var så modigt av henne att väga dela med sig av det så öppet”, skriver Katia i ett privat meddelande.

Händelsen som får Katia att bli panikslagen

Nu har jurymedlemmen råkat ut för något chockerande. Katia blir nämligen utslängd från sitt boende mitt i natten. Boendet har hon hyrt av ett företag som förmedlar korttidsuthyrning.

Efter den otäcka händelsen och det förargelseväckande beteendet bli hon tillslut panikslagen av ovisshet.

AirBnb emailar mig sent igår natt och säger att jag måste lämna lägenheten på en gång, och de kan inte säga varför. De har nästan panik. Jag vägrar lämna tills de löst något annat boende och de vägrar berätta varför det är så brådskande. Är vaken hela natten för att försöka hitta alternativ som de tycker jag ska hitta efter att de skickat tre som ligger 40 minuter utanför stan.” skriver Katia I ett inlägg på Instagram story.

Hon fortsätter att berätta om hoten om att hennes egen säkerhet var i fara om hon inte rättade sig efter deras önskemål.

De svarar sen inte på mail eller samtal på nästan tolv timmar så jag ringer upp och de har panik över att jag fortfarande är kvar i lägenheten och säger att jag måste ut på en gång för min egen säkerhet. Och DÅ får jag panik. Jag tvingas ställa in hela min dag. Jag bokas in på något konstigt hotell och väntar nu på att de ska ringa eller maila med nästa steg. Knappt ätit och är skakig. KUL DAG

Hoppas att allt löser sig för Katia! Se hennes inlägg här nedan:

Skärmdump på Katia Mosallys Instagram story.

Skärmdump på Katia Mosallys Instagram story.

FOTO: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN