Nike Sellmar och Albin Tingwall isär – avslöjandet om högtiden

Nike Sellmar och Albin Tingwall.

Nike Sellmar och Albin Tingwall gjorde inte bara en succé i Idol utan de fann även varandra i programmet.
Nu är det jultider och frågan är om paret ska fira tillsammans eller inte.
– ”Vi ska..”, säger Nike till Hänt.
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022
0:24

Efter reklamen: Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

(0:24)

Slå på ljud

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27, gjorde succé i årets säsong av Idol. Men det var inte bara finalplatser som de kammade hem utan de hittade även kärleken där - i varandra. Något som Albin tidigare har bekräftat för Hänt.

– Det är väldigt roligt. Det trodde man inte det skulle bli. Det är väldigt härligt och det är kul att man delar samma intresse och har lite samma vardag, sa då Albin.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Nike Sellmar om åldersskillnaden

Det skiljer åtta år mellan Nike och Albin och de har levt lite olika liv fram tills Idol. Albin tog studenten i somras medan Nike har tidigare levt i Piteå tillsammans med sin dåvarande sambo. Just åldersskillnaden mellan dem har Nike tidigare pratat med Hänt om.

– I början tänkte jag ganska mycket på det innan jag lärde känna honom. Men sen när jag lärde känna honom slutade jag tänka på det helt för det märks inte när man är med honom, säger hon.

Nike berättade även att hon har fått träffa hans familj och att det har varit smidigt att bo hos Albin med turnélivet som de lever just nu.

– Ja men det har jag fått lov att göra för han bor nära Arlanda så det har varit bra när vi åkt på turné faktiskt.

Nike Sellmar om att fira jul med Albin

Nu är det jultider och frågan är hur paret ska fira högtiden. Under uppesittarkvällen kunde vi se på Instagram att de hade en trevlig kväll. Nike publicerade även flera bilder på sin Instagramstory på henne och Albin.

Men hur firade de julafton?

Screenshot Nikes Instagramstory.

När Hänt når Nike förklarar hon hur det ligger till.

”Nej vi ska inte fira jul ihop. Jag är hemma hos moster och väntar på pappa, syster, farmor, morfar och lite fler i familjen. ”, skriver Idol-vinnaren i ett sms till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, WALLDÉN RASMUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN