AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Lana Sulhav har funnit kärleken – första orden om lyckan

14 okt, 2021 
LANA SULHAV
Idol-deltagaren Lana Sulhav har varit relativt tystlåten kring sitt kärleksliv i alla intervjuer hon ställt upp i.
Men nu avslöjar hon exklusivt för Hänt att hon hittat kärleken!
– Ni är de första som får veta det här, det är väldigt nytt, säger Lana.
Annons
Så långa är alla Idol-deltagare 2021Brand logo
Så långa är alla Idol-deltagare 2021

Lana Sulhav, 23, har gjort en enastående resa i Idol 2021 hittills och i veckans fredagsfinal ska hon sjunga Freddy Mercurys dunderhit Bohemian Rhapsody.

När Lana kom på audition vågade hon knappt titta på Idol-juryn när hon sjöng. Sedan dess har saker och ting förändrats och hon har flera gånger berömts för den fantastiska utveckling hon gjort i programmet.

Lana har numera blivit ett välkänt ansikte för TV4-tittarna, och faktum är att även hennes syskon också är aktuella i rampljuset. Lana har nämligen två systrar som har synts till i tv-rutan den sista tiden. Systern Shada, 25, är skådespelerska och har bland annat medverkat i succéserierna Innan vi dör och Kalifat.

Systern Shilera, 30, är just nu högaktuell i tv-rutan där hon dejtar en av årets bachelors: Sebastian Martinsson, 28.

Lana om relationen till systern Shilera Sulhav

När Hänt träffar Lana på genrepet av den kommande fredagsfinalen i Idol berättar hon att bandet till systrarna är starkt. Till exempel är det Shilera hon går till för att hitta sig själv.

Annons

– Jag går till henne när jag typ behöver förstå vem jag är. När jag totalt tappat bort mig själv så är det hon som bara "ok Lana det här är du, bara så du vet", det är som att hon tar ner mig på jorden igen när jag flutit bort, förklarar Lana för Hänt.

IDOL-LANA SULHAV
Lana fick både ris och ros från juryn efter förra fredagen. Anders Bagge tyckte att det kanske inte riktigt var helt rätt val att sjunga låten "Toxic".

Lana Sulhavs avslöjande om kärleken

I samma veva kan Lana även avslöja ett och annat om sitt kärleksliv. Det är när hon får frågan om vilka som kommer vara på plats i publiken som hon kommer att tänka på en viss person.

– Min syster och min andra syster kommer vara i publiken, sen vet jag faktiskt inte om det är någon mer.

Ingen speciell?

– Nej, säger Lana och ler innan hon fortsätter:

– Eller ja kanske, men alltså det är ganska nytt och så, så jag har inte velat gå ut med det. Men det finns någon som jag pratar med.

Annons

Kommer den personen vara på plats och få se dig sjunga i Idol?

– Den personen kanske redan har varit här, säger Lana kryptiskt och fortsätter:

– Men absolut vi får se, personen kommer nog dyka upp. Om det går bra vill säga, både i tävlingen och i förhållandet.

När Lana tidigare fått frågan om kärlekslivet har hon valt att inte ge några kommentarer, men för Hänt känner hon nu för att lätta sitt hjärta.

– Ni är de första som får veta det här, det är väldigt nytt, säger Lana och skrattar.

FOTO: TV4

Annons