LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Jacqueline Mossberg Mounkassas sjukdomsbesked i Idol 2021

13 okt, 2021 
JAQUELINE MOSSBERG MOUNKASSA
Jacqueline Mossberg Mounkassa är en av deltagarna i Idol 2021 och inför den tredje fredagsfinalen är hon smått nervös. Den senaste veckan har hon nämligen inte varit helt kry.
– Det är som det är, säger hon till Hänt.
Annons
Se när "Idol"-deltagarna möter Ed SheeranBrand logo
Se när "Idol"-deltagarna möter Ed Sheeran

Jacqueline Mossberg Mounkassa, 23, sticker ut bland årets Idol-deltagare. Hon sökte nämligen inte på det traditionella viset utan istället var det den nya satsningen Idolraketen som förde henne in i tävlingen.

När Hänt träffar Jacqueline på genrepet av den tredje fredagsfinalen berättar hon om hur det var att komma in som en Idol-raket.

– Jag hade inte ens tänkt söka till Idol, det var mer en spontangrej. Så jag tänker bara att det var ett annat sätt att söka. Jag har inte tänkt på om det fanns några för- eller nackdelar, förklarar hon.

IDOL-JAQUELINE
Jacqueline brukar få höra att hon är lik Whitney Houston, något hon kan förstå till viss del och som hon tar som en komplimang.

Idol 2021 – så är deltagarnas gruppdynamik

Årets idoler har redan hunnit komma varandra väldigt nära och det märktes speciellt förra fredagen när idolen Pär Lindberg, 28, fick lämna tävlingen. Då blev det rena rama kramkalaset och många av idolerna fällde tårar över att just Pär fick lämna.

Annons

Med andra ord gillar idolerna varandra och umgås gärna även på fritiden. På tisdagskvällen var det dags för VM-kval i fotboll och Sveriges herrlandslag skulle möta Grekland hemma på Friends arena. Idol-programledaren Anis don Demina, 28, är ett riktigt fan av svenska landslaget och på hans Instagram kunde man se att han tog med sig hela Idol-gänget på matchen.

Anis gjorde även Sveriges officiella EM-låt Flaggan i topp och innan matchen kunde man se att idolerna lyssnat på låten. De stämde nämligen upp i sång och man kunde se att stämningen absolut var på topp.

Idol-Jacquelines frånvaro under fotbollsmatchen

En idol som däremot fattades i Anis gäng var Jaqueline. Nu berättar hon för Hänt vad det var som gjorde att hon lös med sin frånvaro – och det handlade inte om något ointresse för fotboll.

– Efter fredagen så blev jag krasslig. Så jag har bara varit hemma och bara vilat liksom, förklarar Jacqueline.

Annons

Nu har hon dock kurerat sig och kommer uppträda på fredag. Jacqueline har testat negativt för corona, så antagligen rör det sig bara om en vanlig förkylning. Men trots det finns fortfarande en viss oro hos henne.

– Nu mår jag helt okej. Jag känner att det fortfarande påverkar rösten, så jag är lite nervös inför det. Men det är som det är, säger Jacqueline till Hänt och fortsätter:

– Det känns ju jättekul, att få stå på scen och göra det man älskar. Men som sagt det är lite nervöst med rösten, vi får se.

FOTO: TV4

Annons