ida hallquist

Ida Hallquists familjelycka – bara veckor efter Idol: ”Tacksam”

Idol-Ida

Ida Hallquist gjorde succé när hon medverkade i Idol 2022.
Men artisten fick nyligen lämna programmet.
Nu visar hon upp sin familjelycka – efter Idol.
Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det
0:46

Efter reklamen: Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det

(0:46)

Slå på ljud

Årets säsong av Idol börjar lida mot sitt slut. Nästa fredag är det final och då kommer vi äntligen få se vem av deltagarna som tar hem vinsten och blir Sveriges nästa stora artist.

Känslostormen när Ida fick lämna Idol

Idol-säsongen 2022 har varit lång och turbulent och vi har fått vittna flera händelserika moment. Ett minnesvärt ögonblick var för några veckor sedan då programledaren Pär Lernström, 42, blev känslosam när Ida Hallquist, 28, fick lämna programmet.

Ida var en av idolerna som sjöng sig rätt in i hjärtat på svenska folket och blev Idol-Ida med hela Sverige. När beskedet kom att det var Ida som fick lämna tävlingen tog Pär upp henne på scenen för att summera hennes Idol-resa men stämningen minst sagt känslosam. Både programledaren och den utröstade artisten blev synligt berörda av stunden.

– Jag har aldrig fått så mycket kärlek i hela mitt liv som när jag var med här, det är otroligt fint, sa Ida Hallquist, i sändningen.

Några dagar efter utröstningen publicerade Ida själv ett videoklipp på Instagram, från scenen när Pär tackar för hennes tid i programmet med texten "Pär Lernström ändå. En HELT ok människa". Och kommentarsfältet svämmar över av upplyftande kommentarer, både till henne själv och Pär.

”Gåshud!!!! Hoppas verkligen du tar till dig nu av alla fantastiska ord han säger om dig, till dig och det är den sidan hela svenska folket har sett av dig. Du är så värd det!”, skriver en följare och en annan instämmer:

”När Pär tappar ord ... då vet man att dom orden han får fram kommer långt inifrån hjärtat. Lycka till med framtidsdrömmar Ida. Tack för att du delat denna resa med oss!”

Idol-Idas familjelycka

Trots utröstningen i Idol verkar det gå bra för Ida ändå. I alla fall på familjefronten. Nyligen publicerade hon ett Instagram-inlägg med en serie av bilder på henne själv och sina två döttrar, med texten:

”Vi tre. De två. Är så fruktansvärt tacksam.”

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN