idol 2022

Pär Lernströms tårar i direktsändning – efter händelsen i Idol: ”Otroligt...”

Pär Lernström

I senaste fredagsfinalen fick Ida Hallquist minst röster och lämna Idol.
Detta var något som fick programledaren Pär Lernström att bli tårögd.
Och det blev en känslosam stund på scenen.
Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det
0:46

Efter reklamen: Ida Hallquist och Oscar Magnussons okända förflutna innan Idol – nu bekräftas det

(0:46)

Slå på ljud

Idol 2022 är i full gång och det har varit en lång säsong med flera händelserika moment. I senaste deltävlingen fick idolerna sjunga två låtar var. Den första, en cover som skulle göras tillgänglig på Spotify.

Men den andra låten fick de inte välja på egen hand, utan det var istället Idol-juryn som skulle bestämma vilka låtar idolerna skulle framföra på scen.

Ida Hallquists avsked i Idol - känslosamma stunden på scenen

Efter en händelserik kväll med tolv olika framträdanden var det till slut Luka Nemorin och Ida Hallquist som hängde löst. Ida fick minst röster och lämnade därmed programmet. Något som fick programledaren Pär Lernström och Ida Hallquist att bli berörda.

Ida Hallquist sjöng först låten Hatar dig med Daniela Rathana som hon valde själv och sedan låten Show me love av Robyn. Feedbacken från juryn var blandad och hon fick höra både ris och ros.

– Du är bättre på andra saker. Det här känns lite som att du hade behövt öva mer, mer, mer, sa Katia Mosally i avsnittet.

När beskedet kom så var Ida okej med hur allt slutade eftersom hon var inställd på att det var hon som skulle åka ut i kvällens deltävling.

– Ja jag är så okej med det, jag har gjort mitt här. Jag var så inställt på det och jag är så stolt. Jag tycker att de här personerna som är kvar ska vara där, sa hon till programledaren Pär Lernström.

Pär Lernströms tårar i tv – efter Idas avsked

När Pär och Ida skulle summera upp hennes Idol-resa så blev det minst sagt känslosamt på scenen, Ida blev väldigt rörd och Pär likaså.

– Jag har aldrig fått så mycket kärlek i hela mitt liv som när jag var med här, det är otroligt fint, sa Ida Hallquist.

Pär var lika rörd som Ida på scenen och hyllade henne därefter.

– Vi tappar en fantastisk sångerska så klart, men vi tappar också en otroligt varm och en oefterhärmlig människa när det kommer till att lyfta framför allt andra människor. Det har nästan både blivit det som är din absolut största tillgång, och ibland tror jag också att det kan bli ditt fall, att du ser så många andra före dig själv, sa en rörd Pär Lernström.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN