TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hugo Gustafsson om att Kristina ”Keyyo” Petrushina ska sommarprata

15 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Hugo Gustafsson och Keyyo.
Keyyo och Hugo Gustafsson dansade med varandra i Let's dance 2021.
Nu hyllar Hugo sin forna danspartner efter att det avslöjats att hon är en av sommarvärdarna i P1.
Annons

Videon kunde inte hittas

Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Kristina ”Keyyo” Petrushina medverkade i Let's dance 2021 och dansade tillsammans med Hugo Gustafsson. Efter Carola Häggkvists avhopp fick Keyyo och Hugo en till chans i tävlingen, trots att de hade åkt ut veckan före. Till slut hamnade dansparet på en tredjeplats i tävlingen.

Under säsongen spekulerades det om Keyyo och Hugo hade tycke för varandra. Vilket Keyyo har dementerat vid flera tillfällen.

David Lindgren startade ryktet mellan Keyyo och Hugo

Häromveckan när artisten och programledaren för Let's dance, David Lindgren blev intervjuad av lokaltidningen Norran berättade han att han trodde att Hugo och Keyyo dejtar varandra.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss, konstaterade David Lindgren till lokaltidningen Norran.

Snabbt efter uttalandet kom det fram att det inte stämde. När David var med i radioprogrammet Gry Forssell med vänner bad han om ursäkt till Keyyo.

Annons

– Jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera. Jag har haft kontakt med Keyyo och bett om ursäkt till henne, berättade David Lindgren följt av:

– Jag bara spekulerade, jag tyckte de var fina ihop och jag tänkte de kanske dejtar. Men vem är jag att gissa det.

För Aftonbladet dementerade även Keyyo uttalandet att hon skulle dejta Hugo.

”Haha! Mr Lindgren vet tydligen mer om mitt kärleksliv än jag själv. Hugo är en helt fantastisk person som jag umgås mycket med och som kom att bli en vän för livet, men jag är singel”, skev hon i ett meddelande till tidningen.

Efter romansryktena – Hugo hyllar Keyyo

I veckan gick Sveriges radio ut med vilka som kommer sommarprata i Sommar i P1 2021. En av värdarna är Keyyo. I en intervju med Hänt berättar hon hur det känns att få göra det ärofyllda uppdraget.

– Jag känner mig väldigt ärad och lite chockad över frågan. Otroligt fint uppdrag, säger Keyyo.

Annons

På Instagram skrev hon: ”Är aningen förvirrad, lite nervös, väldigt pepp men framförallt otroligt ärad för att jag ska nämligen få sommarprata i P1!!!!!!!”.

Och en som stöttar Keyyo bakom det prestigefyllda sommarpratet är naturligtvis vännen Hugo Gustafsson. Han har lagt ut en bild på Keyyo på sin Instagram och skrivit:

Hur sjukt att Keyyo ska sommarprata i P1?! Stort grattis!!!”.

Hugo Gustafsson hyllar vännen Keyyo.

FOTO: TV4

Annons