Linn Bergs kamp – veckor innan förlossningen: ”Orkar inte”

Linn Bergs ärliga ord om tuffa graviditeten
Förlossningen närmar sig för TV4-mamman Linn Berg. I en video berättar Linn att hon inte mår bra och att graviditeten bara blir tuffare för varje dag.
Annons

Linn Berg, 20, slog igenom för TV4:s tittare när hon tillsammans med exet Tomas ”Tompa” Konradsson, 25, visade upp sitt liv med dottern Amy, 3, i realityserien Unga föräldrar. Det folkkära paret från Säter filmades redan från det att Linn var gravid och i fem säsonger fick tittarna följa deras liv som nyblivna småbarnsföräldrar.

Annons

Efter ett tag gick paret skilda vägar, men Linn och Amy fortsatte följas av tv-kameror och den unga mamman bekräftade kort därefter att hon funnit kärleken på nytt i Jimmy Berg.

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest, sa hon då.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

I november förra året gick hon även ut med att hon är gravid igen, och nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Men graviditeten har inte varit helt lätt för Linn, och nu berättar hon om den tuffa tiden i Gravid vecka för vecka.

– Alltså den här veckan har varit så dålig. Jag är så arg och irriterad och jag har känt hela veckan att ingenting blir bra. Jag undrar hur folk orkar vara gravida en hel sommar för nu börjar det bli lite varmt och jag håller på att dö, säger Linn Berg och fortsätter:

– Vecka 36 har inte varit bra, jag har haft sån jävla ångest över allting, att gå upp på morgonen till exempel.
Annons

”Jag orkar inte vara gravid mer”

Linn Berg berättar även att hon har haft underliggande ångest under en längre tid, och att hon inte vill vara gravid längre.

– Även fast det inte varit någonting har jag bara känt i kroppen ”nej gud vad jobbigt jag orkar inte”. Och jag orkar inte vara gravid mer nu.

Hon fortsätter:

– När jag kollar på andra graviduppdateringar är alla så lyckliga och alla har sådan energi. Och jag är inte ens glad över att det är sol liksom. Jag mår skit, berättar Linn.
Annons
FOTO:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…