Gravida Linn Berg häpnar över dotterns ord om bebisens namn

TV4-mamman Linn Berg råkar avslöja barnets namn.

Mitt i Youtube-videon råkar gravida Linn Bergs dotter Amy försäga sig. ”Nu sa du namnet på bebisen”, säger Linn och ser avslöjad ut när hon tittar in i kameran.

Som 15-åring slog Linn Berg, 20, igenom för TV4-tittarna när hon tillsammans med exet Tomas ”Tompa” Konradsson visade upp sitt liv med dottern Amy, 4, i realityserien Unga föräldrar. Paret från Säter i Dalarna filmades redan från det att Linn var gravid och i fem säsonger fick tittarna följa familjen.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Våren 2017 tog kärlekssagan slut och paret gick skilda vägar. ”Tompa” valde då att sluta vara med i Unga föräldrar, medan Linn och Amy fortsatte följas av tv-kamerorna. Snart hade Linn Berg hittat kärleken på nytt i Jimmy Berg, 27, vilket hon bekräftade i TV4-programmet.

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest, sa hon då.

”Längtar till maj”

Numera bor Linn och Jimmy tillsammans, och under hösten avslöjade de att de tagit relationen till nästa nivå. I magen på Linn ligger nämligen deras första gemensamma barn – en lillasyster till Amy.

Paret gjorde det stora gravidavslöjandet  i varsitt inlägg på Instagram, där de båda delade samma bild på bebiskläder och ett ultraljud.

”Längtar till maj”, skrev Linn Berg i sitt inlägg.

Linn Berg är nu i vecka 30 och har titt som tätt delat med sig av sin graviditet i sina sociala medier och på Youtube. I maj beräknas dottern komma. Men vad den lilla flickan komma att heta har Linn dock hållit hemligt – fram tills nu.

Avslöjar barnnamnet av misstag

Det är i en ny video på Youtube som Amy råkar avslöja namnet på bebisen. Linn förklarar att hon inte kan sova särskilt bra om nätterna på grund av att bebisen sparkar så hårt i magen och då uppmanar Amy sin lillasyster i magen att sluta.

– Hördu Elli, sluta väck mamma! ropar Amy till bebisen i magen.

Linn tittar förvånat på Amy och konstaterar att barnnamnet nu råkat komma fram.

– Bebisen ska heta Ellie. Ellie, E L L I E, tror vi i alla fall. Det är vad vi har sagt, säger Linn Berg i videon.

LÄS MER: Gravida TV4-mamman Linn Bergs avslöjande om barnets kön

LÄS MER: Efter TV4-parets uppbrott – Linn har hittat kärleken: ”Låter helt sjukt”

FOTO: Youtube