Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida TV4-mamman Linn Berg akut till sjukhus efter oron

Unga föräldrar-profilen Linn Berg berättar om akuta sjukhusbesöket efter oron över bebisen i magen.

Gravida Linn Berg från Unga föräldrar berättar nu om den akuta sjukhusvistelsen hon nyligen var med om då hon oroade sig för barnet i magen.

Linn Berg, 20, slog igenom för TV4:s tittare när hon tillsammans med exet Tomas ”Tompa” Konradsson, 25, visade upp sitt liv med dottern Amy, 3, i realityserien Unga föräldrar. Paret som då bodde i Säter, blev snabbt populära hos tittarna som fick följa deras liv som nyblivna småbarnsföräldrar under fem säsonger. Nu väntar Linn sitt andra barn med nya kärleken Jimmy Berg.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det planerade förlossningsdatumet börjar nu närma sig och titt som tätt delar Linn med sig av sin graviditet i sina sociala medier och på Youtube. I maj beräknas dottern komma – och enligt planen kommer hennes namn bli Ellie.

I en ny Youtube-video berättar nu Linn att hon nyligen åkte akut till sjukhus efter oron kring att något var fel på barnet i magen.

– Jag började bli orolig, för den här tjejen i magen har varit väldigt väldigt väldigt livlig. Mycket mer livlig än vad Amy var i magen. Den här senaste veckan bara har jag känt henne varje dag men inte lika mycket. Hon har inte varit lika livlig, hon har känts mer trött, berättar hon i videon.

Linns lättnad efter barnmorskans ord

Linn ringde till hennes barnmorska, som hänvisade till förlossningen, som hänvisade till specialistmödravården, där hon fick en akuttid.

– Då fick jag en tid samma dag, så åkte jag in och gjorde en CTG-kurva. Allting såg jättebra ut och så gjorde vi även ett tillväxtultraljud och allt såg bra ut där också, berättar Linn.

Om hon skulle fortsätta vara orolig bad läkaren henne att ringa in till mödravården igen.

– Men allting var normalt och så länge jag känner henne så ska det inte vara några problem, men man vet ju aldrig. Så jag tyckte det var bra att jag åkte in och tittade och det kändes skönt för mig att få se henne, känna henne och höra henne.

– Annars så mår jag väl bra, jag börjar bli lite stressad över att det snart är dags, berättar Linn.

LÄS MER:Gravida Linn Berg häpnar över dotterns ord om bebisens namn

LÄS MER:Linn Berg från Unga föräldrar gravid med pojkvännen Jimmy

FOTO: Youtube, Instagram

SENASTE NYTT!