Artikeln innehåller reklamlänkar

Linn Berg från Unga föräldrar gravid med pojkvännen Jimmy

Linn Berg från Unga föräldrar är gravid igen

Lyckan är enorm för Linn Berg från Unga föräldrar. Hon och kärleken Jimmy väntar nämligen sitt första gemensamma barn, och dottern Amy ska bli storasyster!

Linn Berg, 20, slog igenom för TV4:s tittare när hon tillsammans med exet Tomas “Tompa” Konradsson, 25, visade upp sitt liv med dottern Amy, 3, i realityserien Unga föräldrar. Det folkkära paret från Säter filmades redan från det att Linn var gravid och i fem säsonger fick tittarna följa deras liv som nyblivna småbarnsföräldrar.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Förra våren gick paret skilda vägar, men Linn och Amy fortsatte följas av tv-kameror och under hösten bekräftade den unga mamman att hon funnit kärleken igen. Nämligen i Jimmy Berg.

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest, sa hon då.

Sedan dess har paret hunnit flytta ihop i den gemensamma bostaden. Att de har samma efternamn beror dock inte på att de har gift sig. Men det känns som att framtiden kanske bjuder på något liknande, för nu avslöjar Linn att ett nytt kapitel är på gång för dem. Hon är nämligen gravid igen!

Första orden om graviditeten

“Längtar till maj”, skrev hon på Instagram under onsdagseftermiddagen, samtidigt som hon publicerade en bild på bebiskläder och en ultraljudsbild.

Linn skriver dessutom att hon längtar till maj, vilket med största sannolikhet betyder att det är den månaden som familjen beräknas få tillökning av ett litet syskon till Amy.

Även Jimmy har skrivit på Instagram och publicerat samma bild, och han bekräftar att de är upp över öronen förväntansfulla över bebisen.

“Längtar till Maj, nu är händer det stora i livet. Jag är överlycklig över detta”, skriver han.

Stort grattis till det lilla livet önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Linn och Tompa från ”Unga föräldrar” har gjort slut

LÄS OCKSÅ: Efter tv-parets uppbrott – Linn har hittat kärleken

FOTO: TV4, Instagram

 

 

 

SENASTE NYTT!