LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Alsterdals vilda festkväll – TV4-profilens bilden visar

24 aug, 2022 
André Färnsveden
Henrik Alsterdal.
Henrik Alsterdal är nu tillbaka i tv-rutan efter sommarsemestern.
Efter första veckan med Efter fem delade profilen en video från en vild festkväll.
Se bilden från festen här!
Annons
Henrik Alsterdal om kritiken efter ändringarna i Efter femBrand logo
Henrik Alsterdal om kritiken efter ändringarna i Efter fem

Måndagen den 15 augusti var det dags för nypremiär för succéprogrammet Efter fem. TV4-profilerna samlades då för att i vanlig ordning diskutera nyheter och aktualiteter i direktsändning.

Men det var två profiler som saknades under det första avsnittet. Den ena var Henrik Alsterdal, 42, som anslöt gänget på Efter fem efter många år som nyhetsankare på TV4 Nyheterna. Till Hänt förklarade han däremot att han skulle vara tillbaka i tv-rutan på tisdagen den 16 augusti.

Annons

Vi har haft en fantastisk ledighet. Jag kommer inte att vara med på måndag när Efter fem startar. Då är jag ledig. Däremot sänder jag från tisdag och framåt”, skrev Henrik till Hänt.

Den andra som saknades var Anna Brolin, 42, som däremot inte kommer tillbaka förrän inspelningen av Farmen är färdig, vilket hon berättar för Hänt.

Farmeninspelningarna pågår ett tag till. Jag kör Efter fem om två veckor igen”, skriver Anna i ett privat meddelande till Hänt.

TV4-profilen tillsagd under Allsångs-sändningen

Henrik Alsterdal har nu gjort sin första vecka i Efter fem. Men även om semestern är över har profilen inte slutat med festligheterna. Han var nämligen på säsongsavslutningen av Allsång på Skansen.

Det var Sanna Nielsens, 37, sista sändning av allsången och på Instagram delade Henrik Alsterdal en bild på en lapp, som det stod ”Tack Sanna” på. Men det tittarna inte fick se var att lappen hade instruktioner på baksidan som förklarade när och hur Henrik skulle göra med skylten. På bilden skriver Henrik en skämtsam kommentar till SVT.

Annons

”Tackar för tydliga instruktioner!”, skriver Henrik.

Henrik Alsterdal på Allsång på Skansen.
Henrik Alsterdal på Allsång på Skansen.

Hänt nådde Henrik som förklarade vad bilden på instruktionslappen handlade om.

”Allsångskvällen var fantastisk. Det är första gången jag var där och Sanna gjorde ett kanonjobb! Jag fick en färdigskriven skylt av produktionen med tydliga instruktioner om när den skulle hållas upp”, skriver Henrik i ett meddelande till Hänt.

Henrik Alsterdals vilda festkväll – bilderna visar

Men festligheterna slutade inte där för Efter fem-profilen. Efter en veckas jobb festade Henrik Alsterdal till det under helgen. Han delade då en video på Instagram från sin utekväll, och det ser riktigt härligt ut!

Annons

Bilden nedan visar:

Henrik Alsterdals festkväll.
Henrik Alsterdals festkväll.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT

Annons