ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Då är Anna Brolin tillbaka i tv-rutan – efter frånvaron

16 aug, 2022 
Anna Brolin
Tittarna är vana vid att se Anna Brolin i det populära intervjuprogrammet Efter fem på TV4.
Men under sommaren lyser hon med sin frånvaro.
Nu svarar hon på frågan när hon kommer tillbaka.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

Anna Brolin, 42, är den så välkända sportjournalisten och programledaren som tv-tittarna, sedan 2008, förgyllt stora tv-format i TV4. Hon är ständigt återkommande i Efter fem och sedan 2020 tog hon över rollen som programledare i Farmen efter Paolo Roberto, 53.

– Vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, sade Anna då om att ta över Farmen.

Det populära intervjuprogrammet Efter fem leder hon bland annat tillsammans med kollegorna Henrik Alsterdal, 42, Maximilian Artell, 31, Tilde de Paula, 49, och Axel Pileby, 35.

Men under sommaren har Anna haft annat för sig och syns inte till i tv-rutan. Men frågan är när hon kommer tillbaka?

Annas starka kärlek till TV4-kollegan

Det var tidigare i våras som Anna kom med beskedet att hon och den före detta maken Jesper Rodhborn, 47, valt att gå skilda vägar. De har varit ett par länge och under deras äktenskap fick de även sönerna Lionel, 7, och Elton, 5.

Annons

Sedan skilsmässan har Anna levt som singel, men på hennes Instagram kan man se att kärleken till TV4-kollegorna är stark. Och visst verkar det som att kärleken till en av dem är lite extra stark? Hon kallar kollegan Henrik för sin tv-make.

Från en barack i Småland till en fin balkong i Visby. Ovärderlig catch up med min kära tv-make Henrik Alsterdal”, skriver Anna i en Instagram story.

Henrik är gift med ännu en TV4-kollega – Anders Pihlblad, 42 – så kärleken är både vänskaplig och aningen skämtsam. Men så härligt att relationerna mellan kollegorna är så fin.

Då är Anna äntligen tillbaka i tv-rutan

Ännu en sommar betyder ännu en inspelning av det populära programmet Farmen. Detta innebär att Anna har lyst med sin frånvaro i Efter fem där tittarna är vana vid att se henne.

Nyhetsprogrammet har dessutom haft sommaruppehåll, men är nu äntligen tillbaka på vanlig sändningstid. Anna är däremot inte på plats i den välbekanta studion.

Nu får vi svar på frågan när hon äntligen gör Efter fem-gänget sällskap i rutan igen! När Hänt får kontakt med henne svarar hon:

Farmeninspelningarna pågår ett tag till. Jag kör Efter fem om två veckor igen”.

Det beskedet blir både vi och tittarna glada över!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons