Anna Brolins chock efter inslaget i Efter fem

Anna Brolin Efter fem

När hundägaren Gunnel Lundströms hund Bertil saknades befarade hon det värsta. Men plötsligt fick historien en oväntad vändning när hon hittade Bertil på ett minst sagt oväntat ställe.
Nu utbrister Anna rätt ut när hon får höra var hunden egentligen befann sig.
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?
Slå på ljud

I TV4:s aktualitetsprogram Efter fem bjuder de tittarna på alltifrån nyheter till spännande intervjuer. Men ett annat segment de också har i programmet är det så kallade Sverigesvepet.

I Sverigesvepet bjuder de på minst sagt ovanliga och roande händelsen som har hänt privatpersoner och familjer landet över, och förra veckan kom det in ett tips som fick Anna Brolin att hamna i chock.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hundägarens ovanliga historia i Efter fem

Det är hundägaren Gunnel Lundström som har varit med om den chockartade händelsen. Hon trodde nämligen att hennes hund Bertil var försvunnen när hon plötsligt hittade honom på ett minst sagt oväntat ställe.

Gunnel letade efter lilla Bertil i timmar, och både polis, vänner och grannar var inkopplade. I Efter fem är hon med på länk och berättar om den stora dramatiken.

– Det var många av mina vänner som kom och hjälpte att leta efter honom. De åkte bil i flera mil och letade och ropade på honom, men inget hände. Jag blev jätteorolig. Det var ju kallt ute och Bertil skulle inte klara det, säger hon.

Gunnel och hennes vänner befarade förstås det värsta när historien plötsligt fick en oväntad vändning. När hennes väninna skulle gå in för att låna toaletten hörde de nämligen Bertils skall inifrån huset - och vännerna blev minst sagt fundersamma.

– Jag sitter här och skrattar för mig själv, säger Gunnel innan hon berättar om den roliga upptäckten:

– Det var ju Bertil! Inne från huset. Och då hade jag letat efter honom i hela huset. Till och med frysen hade jag öppnat. Men tillslut öppnar vi luckan då och där på understa hyllan försvann han då ut. Där hade han suttit i fem timmar och inte sagt ett pip.

Bertil hade nämligen suttit i köksskåpet hela dagen.

Anna Brolins chock efter nyheten

Nyheten har fått många på sociala medier att skratta gott, och i kommentarsfältet på Efter fems Facebooksida är det flera som har delat med sig av ytterligare historier som deras husdjur har bjudit på.

Men någon annan som också får sig en rejäl chock när hon hör vad som har hänt hundägaren är programledaren Anna. När Axel Pileby berättar om nyheten i direktsändning blir Anna ett enda stort frågetecken.

– Va?!, utbrister hon innan hon fortsätter:

– Är det på riktigt eller?

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons nya ord om kärlekslivet – berättar om bröllopsplanerna

LÄS OCKSÅ: Carina Berg visar upp lyxlägenheten – efter renoveringen

FRÅN FÖRSTASIDAN