LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrossos tystnad – efter Benjamin Ingrossos succé på Allsång på Skansen

12 aug, 2021 
AvMikael Einarsson
ÅSA INGROSSO, BENJAMIN INGROSSO
Benjamin Ingrosso hyllades stort efter sin insats i Allsången är din i tisdags.
En som dock inte har sagt ett ord efter sin styvsons succé är Åsa Ingrosso.
Annons
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändningBrand logo
Se Benjamin Ingrossos vågade pik till Sanna Nielsen i direktsändning

Benjamin Ingrosso, 23, är just nu en av Sveriges hetaste artister. Han slog i genom som 8-åring när han medverkade i flera musikaler. Bland annat Nils Karlsson Pyssling och Karlsson på taget flyger igen.

Nu har artisten vuxit upp och han har släppt flera hyllade album, varit med i mycket bättre, tagit hem Melodifestivalen. Ja, listan över succéer kan göras lång. Dessutom kunde vi se honom i sitt egna program Benjamin´s, som sändes på TV4 tidigare i vår.

Nu senast var 23-åringen aktuell med Allsångsscenen är din på SVT. En egen konsert på en timme direkt efter Allsång på Skansen.

Till konserten hade han bjudit in flera gästartister. Bland andra Cherrie, Tommy Körberg samt storasystern, Bianca Ingrosso. Och tillsammans sjöng syskonen psalmen Blomstertid.

Benjamin Ingrosso stöttades av familjemedlemmarna

Med i publiken satt en rad familjemedlemmar; mamma Pernilla Wahlgren, Pernillas pojkvän Christian Bauer, morbror Niclas Wahlgren, mormor Christina Schollin samt morfar Hans Wahlgren.

Annons

I en intervju med Nöjesbladet efter konserten berättade artisten att han tyckte det var jätteroligt att ha familen på plats.

– Det är superkul att det ville komma och att de är deppiga. De är superstora supporters och det är så roligt att de tar sig tid, sade han.

Däremot närvarade inte Benjamins pappa, Emilio Ingrosso, och hans fru, Åsa Ingrosso, i publiken. De två befann sig nämligen i Palma.

Helt tyst från Åsa Ingrosso efter Benjamins uppträdande

I stället stöttade pappa Emilio sonen genom att lägga upp bilder på Instagram, där han berättade hur stolt han var över Benjamin.

En som dock inte sagt ett ljud efter Benjamins bejublade konsert är Emilios fru, Åsa. Medans andra familjemedlemmar visat sitt stöd – antingen på plats eller på sociala medier – så har det varit helt tyst från hennes sida. Hon postade dock under dagen och dagen efter bilder om ett flertal andra ämnen.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT/Stina Stjernkvist/TT

Annons