Farmen-Wincent i chock – efter Helenés beteende: ”Väldigt obekväm”

Farmen-Wincent i chock – efter Helenés beteende: ”Väldigt obekväm”

Helené Fransson är en av deltagarna som fortfarande är kvar i Farmen 2022.
Bonden Wincent verkar dock tveksam till Helené efter den obekväma händelsen.
Läs allt här!
Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022
0:43

Efter reklamen: Här avgörs det vem som tvingas lämna Farmen 2022

(0:43)

Slå på ljud

Årets säsong av Farmen börjar närma sig sitt slut och just nu är det sju deltagare som är kvar på 1800-talsgården för att tävla om vinsten på en halv miljon kronor.

En av de som är kvar i tävlingen är den frispråkiga och skojfriska träningstjejen Helené Fransson, 26. Tjejen från Mölndal har utmärkt sig och blivit populär, både bland de andra tävlanden och hos tv-tittarna.

Men en som inte är så imponerad över hur Helené beter sig inne på gården är bonden Hans Wincent, 50.

Helené Franssons uppbrott från fästmannen – efter inspelningen av Farmen 2022

Farmen 2022 spelades in sommaren 2021. Då var Helené förlovad med fästmannen Robin. Tittarna fick lära känna honom lite i ett avsnitt av programmet där deltagarna fick brev från sina nära och kära hemifrån.

Men när Hänt pratar med Helené några månader efter att succéprogrammet spelats in berättar hon att de gått skilda vägar och att det varit en extremt tuff tid för henne.

– Det är en jättetuff tid som jag går igenom just nu. Jag har precis gjort slut med Robin. Omställningen är stor och jag har hamnat i en existentiell kris, sade hon då.

– Jag grät mängder, även om det var mitt beslut. Det värsta som finns är att såra någon som man ändå älskar. Jag tycker inte om att göra någon ledsen.

Helené var märkbart rörd när hon fick läsa det handskrivna brevet från fästmannen Robin i ett avsnitt av Farmen.

Helené var märkbart rörd när hon fick läsa det handskrivna brevet från fästmannen Robin i ett avsnitt av Farmen.

FOTO: TV4

Wincents starka reaktion efter Farmen-Helenés beteende: ”Väldigt obekväm”

I söndagens avsnitt lämnade Farmen-deltagaren Monika Ostrowska, 39, som vinnare ur Tinget efter en spännande kamp i teknik. Den utslagna Victoria Verovic Larssons, 27, sista akt i tävlingen blev att utse en storbonde till denna veckan.

Helené var den som fick det ärofyllda uppdraget av Victoria, då de blivit väldigt nära under inspelningen. Som storbonde är Helené denna veckan nu ansvarig för att uppdragen blir godkända.

I måndagens avsnitt fick gruppen besök av Wincent, som tillsmmans med storbonden går igenom veckans uppdrag. Men något händer under den korta promenad med Helené som gör honom djupt obekväm.

– Haha, ojdå. Nu. Nu, va. Nähä, skrattar Wincent lite försiktigt efter det att Helené helt obrytt lättat på trycket och släppt ut en högljudd fis.

Efter händelsen kommenterar Helené bonden Wincents reaktion.

– Antingen så skrattade Wincent för att han tyckte att det var roligt med prutt, eller så skrattade han för att han blev väldigt obekväm, säger hon skrattandes och fortsätter:

– Nämen jag är nöjd över min fis och jag ångrar ingenting.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN