Helenas oväntade kärleksdrag mot ex-maken Casper Janebrink – inför alla

Helena Janebrink har en orange blus. Artisten Casper Janebrink har en blå skjorta och vit tröja.

Casper och Helena Janebrink gick tidigare i år skilda vägar efter 20 år som gifta. Nu gör Helena en oväntat kärleksgest mot ex-maken inför alla.
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom
1:05

Efter reklamen: Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

(1:05)

Slå på ljud

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, blir snart pappa igen tillsammans med nya flickvännen Therese Andersson, 33. I september får paret sitt första gemensamma barn ihop.

Nyheten om bebislycka kom inte långt efter att han och ex-frun Helena Janebrink, 44, meddelat att de går skilda vägar.

Casper och Helena var tillsammans i 23 år och har tillsammans Alice, 19, och Felix, 17.

Casper och Helenas äktenskapsproblemen – innan skilsmässan

Nyheten om skilsmässan kom tidigare i år, för Aftonbladet berättade Casper att han egentligen ville skilja sig redan året innan, men att han valde att vänta.

– Det är ju tråkigt att gå isär, men vi hade nog skiljt oss även om jag inte hade träffat någon annan. Jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, sa Casper till tidningen.

Casper har även bekräftat att han träffade nya flickvännen Therese på gymmet innan nyheten om skilsmässan. Och när bebisbeskedet offentliggjordes berättade han att allt inte hade varit i rätt ordning.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, sa Casper till Expressen.

Ex-frun Helenas kärleksgest mot Casper Janebrink

Nyligen la Casper upp en gammal bild på dottern Alice på Instagram för att fira att hon fyllt 19 år. I inlägget skriver artisten och grattar dottern på födelsedagen.

Idag fyller Alice 19 år, stort grattis min lilla goa dotter, älskar dig”, skriver Casper på sin Instagram.

I kommentarsfältet är det många av Caspers följare som skriver och grattar Alice på 19 årsdagen. Även mamma Helena skickar en kärleksgest i ex-makens kommentarsfält i form av ett rött hjärta.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN