helena janebrink

Helena Janebrink visar upp stora lyckan – bilden avslöjar: ”Mitt hjärta”

HELENA JANEBRINK

Det har gått drygt ett år sedan Casper Janebrink och hustrun Helena Janebrink gick skilda vägar.
Sedan dess har mycket hänt och nu visar Helena upp lyckan!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången
0:24

Efter reklamen: Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

(0:24)

Slå på ljud

Det var på alla hjärtans dag förra året som Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 53, och Helena Janebrink, 45, bekräftade att de ansökt om skilsmässa.

Det blev ett turbulent avslut på relationen när Casper sedan bekräftade att han hade en ny flickvän bara veckor efter uppbrottet. Therese Andersson, 35, var i det läget dessutom gravid och paret fick sitt första gemensamma barn i höstas.

Casper och Helena var ett par i över 20 år och Casper har tidigare berättat för Hänt att relationen var god sinsemellan sig och ex-frun. Men en stor ändring kom i julas. Det var första julen på 20 år som ex-makarna inte skulle fira tillsammans. Helena berättade då om sina planer med barnen Alice, 19, och Felix, 17.

”Jag, barnen och vår hund Chilli firar julen tillsammans med mina föräldrar och släkt. Mysigt blir det med uppesittarkväll och julafton”, skrev Helena i ett sms till Hänt.

Helena visar upp lyckan med dottern Alice

Sedan skilsmässan från Casper har mycket förändrats i Helenas liv. Hon har bland annat blivit stadsbo och bor nu med Göteborg city som närmsta granne. Dessutom har hon tillbringat ännu mer tid med barnen, speciellt dottern Alice.

I höstas bar det nämligen av ner till Köpenhamn med dottern Alice. Hon visade upp flera bilder från den trevliga resan och lyckan över en mor- och dotterresa var total. Men det var även flera personer som reagerade starkt på hur lika Helena och Alice är.

Nu kan Helena återigen dela med sig av en lycka, hon och Alice har nämligen tagit en fika på tu man hand.

”Fika på stan med mitt hjärta”, skriver Helena till den nya bilden på Alice.

HELENA JANEBRINK, ALICE JANEBRINK
FOTO: INSTAGRAM

Så träffades Casper och Helena Janebrink

Att Helena gått vidare nu råder det inga tvivel om. Men självklart var det otroligt tufft att gå igenom en skilsmässa. Helena har tidigare berättat om hur hon och Casper träffades. Hon var bara 21 år gammal när hon träffade den åtta år äldre stjärnan från Arvingarna. Sammanhanget var en privat fest, året var 1998.

– Caper var helt galet förälskad. Själv hade jag kille, så jag var inte förälskad i honom överhuvudtaget. Det var Casper som låg på. Han ville förlova sig, gifta sig och skaffa barn, han var riktigt ettrig. Själv var jag nog inte riktigt redo för det, men jag var väl ung och dum, sa Helena till Hänt.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN