LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Helena Janebrink visar upp familjelyckan – efter skilsmässan: ”Min”

19 sep, 2022 
HELENA JANEBRINK, CASPER JANEBRINK
Helena Janebrink och Casper Janebrink gick skilda vägar tidigare i år. Sedan dess har Helena legat lågt på sociala medier, men nu visar hon upp den stora familjelyckan!
Annons
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som giftaBrand logo
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

Det var på alla hjärtans dag tidigare i år som Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, delade med sig av beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar – efter 23 år tillsammans.

Sedan dess har mycket hänt. Casper har funnit kärleken i fastighetsmäklaren Therese Andersson, 34, och med henne väntar han nu sitt tredje barn. Bebisen är beräknad att födas vilken dag som helst nu. Tillsammans med Helena har Casper barnen Alice, 19, och Felix, 17.

På boende-fronten har det också hänt en hel del. Casper har köpt sig en villa i Floda, utanför Göteborg och Helena har hittat en lägenhet i centrala Göteborg.

Så är Casper Janebrinks relation till Helena idag

När Casper och Helena gick ut med nyheten om att skiljas förklarade de att de kommit till en punkt i livet där de är bättre som vänner.

Annons

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skrev Casper och fortsatte:

”Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”

Nu har det gått drygt sju månader sedan dess och nyligen berättade Casper för Hänt om hur relationen mellan dem ser ut idag.

– Min och Helenas relation är väl ganska lugn, vi hjälps åt med barnen och hundar och allt sånt där. Inga konstigheter, hon har landat i sin nya lägenhet och jag har landat i mitt nya hus så jag tror att det blir så bäst för alla, sa Casper då till Hänt.

Helena Janebrinks familjelycka med dottern Alice

Sedan skilsmässan har Helena legat lågt på sociala medier och hon har valt att hålla sitt konto privat. Men nu har hon öppnat det igen och nu delar hon mer än gärna med sig av alla roliga äventyr hon hittar på.

Bland annat har hon och dottern Alice nyligen tagit en liten tripp på tu man hand till vårat grannland Danmark, närmare bestämt Köpenhamn.

”Njuter av livet med min Alice”, skrev Helena till en av bilderna från ett soligt Köpenhamn.

Men det är inte det enda som Helena kan dela med sig av. Nu visar hon även upp familjens hund och Alice. Alla ser dessutom väldigt glada ut över att få vara tillsammans!

HELENA JANEBRINK, ALICE JANEBRINK
”Mamsi”, skriver Alice till bilden.

FOTO: Jonas Hessman/TT, Instagram

Annons