Martin Melin hånar Bianca Ingrosso – efter uppbrottet från Phillipe

Influencern Bianca Ingrosso och kändispolisen Martin Melin.
Starstruck

Nyligen bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen gjort slut. Nu pikar Martin Melin Bianca efter uppbrottet i Hänts program Starstruck.
Avsnitt 1 av Starstuck
15:35

Efter reklamen: Avsnitt 1 av Starstuck

(15:35)

Slå på ljud

Nu har Hänts egna program Starstuck äntligen premiär! Varje måndag kommer ett nytt avsnitt och i programmet gästar en rad olika kända svenska profiler som tillsammans diskuterar det senaste nyheterna om kändisar.

Tittarna kommer bland annat att få se segmentet Under press där kändisarna sätts på prov av Hänts flygande reporter, det kommer bli spännande!

I premiäravsnittet medverkar inga mindre än kändispolisen Martin Melin, 55, och träningsprofilen Elin Härkönen, 28. Och i avsnittet kommer givetvis den heta nyheten om att Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, gjort slut upp.

Bianca Ingrosso ord om singellivet

Det spekulerades länge i om Bianca och Phillipe inte längre var ett par efter att de inte synts tillsammans, paret firade inte midsommar ihop och Phillipe var inte med på någon av resorna Bianca gjorde under sommaren.

Och i podcasten Två meter dumheter bekräftade Bianca uppbrottet för första gången. Även i en video på Biancas Youtube-kanal berättar hon att hon numera lever singellivet.

– Bibbi är singel, alltså så jävla roligt. Och jag har typ aldrig mått så här bra, det är helt fucking otroligt!, säger Bianca i videon och fortsätter:

– Jag ska på fest snart, jag har absolut varit på fest varje dag, inte för att dricka och så utan för att jag måste dansa varje dag. Jag startar liksom varje morgon här med musik och dansar, livet är på fucking topp!

Helt enkelt har uppbrottet inte varit berättar Bianca i videon, men säger även att det nu har svängt och att hon mår toppen.

– Ni vet ju att jag har varit väldigt ”heartbroken” väldigt många gånger och har haft svårt att ta mig ur hjärtesorgen, men jag har något enormt pirr i hela min kropp, säger Bianca och fortsätter:

– Men så är det ju, när negativa energier försvinner, så finns det bara positiva energier kvar.

Martin Melins pik mot Bianca – efter uppbrottet från Phillipe

Bianca och Phillipe har under nästan tio års tid haft ett av- och på-förhållande och har efter uppbrotten hittat tillbaka till varandra igen. Något som Martin i Starstruck nu pikar om skulle vara möjligt även den här gången.

– Varför är det helt plötsligt nu jättestort? För de är väl ihop igen om två månader, säger Martin i programmet och fortsätter:

– Det kanske bara är ett tjafs som vänder, man vet inte de kanske har något försoningsligg och sen helt plötsligt är de ihop igen.

Nu verkar det dock som att Bianca har gått vidare och hintar ofta på sin Instagram om sitt vilda singelliv.

FOTO: TV4, Hänt/Starstruck

FRÅN FÖRSTASIDAN