Följarnas upptäckt i Helena Janebrinks nya bild med dottern Alice

HELENA JANEBRINK, CASPER JANEBRINK

Helena Janebrink har dottern Alice och sonen Felix tillsammans med ex-maken Casper Janebrink.
Nu har följarna gjort en upptäckt i Helenas nya bild.
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Sedan skilsmässan från Casper Janebrink, 52, har Helena Janebrink, 45, funnit en ny tillvaro. Det var på alla hjärtans dag i år som Casper gick ut med beskedet att han och Helena går skilda vägar.

”Hej allihop, tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar”, skrev Casper på sitt Instagram-konto.

Efter detta la Casper vantarna på en villa i Floda, utanför Göteborg, och Helena som länge drömt om storstadslivet, införskaffade sig en lya i Göteborg city.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, har hon tidigare sagt till Hänt.

Helena Janebrinks resa med dottern Alice

En rolig sak som Helena kanske såg fram emot var att åka till Köpenhamn med dottern Alice. Hon har tidigare visat upp bilder från den trevliga resan och lyckan över en mor- och dotterresa var total.

Helena och Casper var tillsammans i 23 år och under årens lopp har de gått igenom mycket tillsammans. Inte minst har de ju fått sina barn Alice, 19, och Felix, 17.

I torsdags fick Alice och Felix dessutom ett litet syskon, närmare bestämt en lillebror. Casper och nya flickvännen Therese Andersson, 34, har inte hunnit bestämma vad han ska heta ännu men nu hoppas Casper att de ska landa i allt, då det är många känslor inblandade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas starka reaktioner efter upptäckten om Alice

Under resan till Köpenhamn valde Helena att dela med sig av bilder och en bild på dottern Alice har fångat följarnas uppmärksamhet lite extra.

Det är nämligen väldigt många som tycker att Helena och Alice är så otroligt lika.

”Så lik sin mamma”, skriver en person.

”Oj vad lika ni är”, skriver en annan.

”Så lika”, skriver en tredje.

ALICE JANEBRINK

Tycker du också att Alice och Helena är lika?

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN