Helena Janebrinks stora lycka – visar upp glädjen efter skilsmässan från Casper

Casper och Helena Janebrink skilde sig i vintras, efter 20 år som gifta.
Nu visar Helena upp hennes stora glädje i livet på Instagram.
Kan inte bli mycket bättre”, skriver Helena.
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Frontmannen i dansbandet Arvingarna, Casper Janebrink, 52 var gift med Helena Janebrink, 44, i 20 år. Men på självaste alla hjärtans dag, i vintras, avslöjade paret att deras äktenskap hade nått sitt slut.

Skilsmässan verkade till en början odramatisk, men bara månader efter ex-makarnas besked kom nyheten om att Casper skulle bli pappa för tredje gången – med nya flickvännen, Therese Andersson, 33.

Barnlycka väntar Casper i september, men Helena visar upp hennes lycka i livet redan nu. Det med ett kärleksfullt inlägg på Instagram ...

Helena Janebrinks nya liv – så ser kärlekslivet ut idag

I april, några månader efter skilsmässan fortsatte ex-makarna att leva under samma tak, i deras lyxvilla i utkanten av Floda. Då berättade Helena för Hänt att hon såg fram emot en kommande flytt till Göteborg, eftersom livet utanför storstadens puls aldrig lockat henne.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, sade Helena till Hänt.

Vidare delade Helena med sig av detaljer från kärlekslivet efter skilsmässan från Casper. Hon förklarade att hon har fått erbjudanden, men att hon inte var redo för en ny kärlek än.

– Det är klart att jag vill ha kärlek, men det kan man få på många sätt. Jag bombarderas på Instagram och Facebook av killar som vill dejta mig! Det är inte så svårt om man säger så, men just nu säger jag nej tack till allt sådant. Det får vänta.

Antingen eller med Arvingarna

Se klippet här!

Helena Janebrink visar upp stora lyckan – efter skilsmässan

Casper ska som sagt bli pappa för tredje gången i september. Han har två barn sedan innan, från äktenskapet med Helena; sonen Felix Janebrink, 17, och dottern Alice Janebrink, 18.

Nu visar Helena upp lyckan med ett kärleksfullt inlägg på Instagram. Vem är kärleken riktad till? Jo, dottern Alice.

De två njuter nämligen av det varma vädret när de besöker Köpenhamn ihop på, vad som verkar vara, en mysig mor- och dotterresa.

Solen skiner och vi njuter i Köpenhamn jag & min Alice. Kan inte bli mycket bättre”, skriver Helena Janebrink på Instagram intill ett härligt bildspel med idylliska miljöer i bakgrunden.

FOTO: Magnus Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!