LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Helena Hyséns känsliga hyllning till barnbarnet Bob

01 aug, 2021 
Helena Hysén
Helena Hysén visar nu upp sin stora lycka för barnbarnet Bob på Instagram samtidigt som hon hyllar honom med ett par fina ord.
”Mannen i mitt liv”, skriver hon.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Familjen Hysén har varit i rampljuset i flera decennium, men under senaste åren har det varit stormigt och stökigt för familjen. Helena Hysén var tidigare gift med det tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén. De var ihop i över 20 år men gick skilda vägar 2011 efter att Glenns otrohet hade uppdagats.

Helena och Glenn fick tre barn ihop, Alexander, Antonio och Annie Hysén. Glenn har sedan ett tidigare förhållande med Kerstin Mellbin även barnen Tobias och Charlotte. Den före detta fotbollsspelaren är en av svensk fotbolls allra största, men även om karriären blomstrat så är familjekonflikterna ett faktum. Familjen kommer inte särskilt bra överens – dels på grund av en konflikt mellan Glenns fru Camilla Lendott Hysén och Helena Hysén och Glenns infekterade skilsmässa med ex-frun.

Familjen Hyséns konflikter – barnen dök inte upp på bröllopet

När Glenn gifte sig 2019 med Camilla så valde barnen Antonio och Annie att inte medverka, de valde att inte dyka upp alls – anledningen sägs vara en konflikt inom familjen där barnen valt att ställa sig på mamma Helenas sida. För GT 2019 berättade Glenn om bröllopet och att barnen inte hört av sig efter.

Annons

– De hörde inte av sig alls. Men jag har inga bekymmer med det, det är lugnt, efter det som hänt. Jag trodde inte att de skulle höra av sig. Men jag orkar inte gräva mer i den skiten, berättade han för tidningen följt av:

– Mitt ex (Helena Hysén) och barnen är som en klubb för sig själva, som en sekt. Jag kan inte göra så mycket åt det.

Helena Hyséns känslosamma hyllning till barnbarnet Bob

Helena Hysén är inte bitter över skilsmässan, men blev djupt sårad. Hon tycker det är tråkigt att hon och Glenn inte kan ha en bättre kommunikation idag.

– Jag är absolut inte bitter – men det jag kan känna ibland är att det är ledsamt och hade varit så mycket lättare om jag och Glenn hade haft en bättre relation för barnens skull. Självklart skulle jag önskat att det vore en bättre kommunikation mellan mig och Glenn – nu är det inte så och jag har accepterat det, berättade Helena för GT.

Annons

Men det finns många bra saker som Helena väljer att visa. Exempelvis sin kärlek för barnbarnet Bob, detta visade hon upp på Instagram nyligen.

Barnbarnet Bob fyllde nämligen nio år och Helena skrev: ”Grattis på din 9 års dag mannen i mitt liv. Älskar dig Bob.”

Flera följare kommenterar sin glädje för Helena: ”Åhh så fin han är!”, skriver en. En annan skriver: ”Grattis igen bästa Bob”

FOTO: Instagram / Henrik Jansson/Expressen/TT

Annons