Adeles nya utseendeförändring – fansens chock efter nya bilderna

Adele

Sångfågeln Adele har gått igenom en stor utseendeförändring det senaste året. Något som fått fansen att reagera på hur det verkligen står till med stjärnan. Inte minst efter de senaste bilderna som hon nu lagt ut på sin Instagram.

Sångerskan Adele, 33, slog igenom stort i hela världen med låten Rolling in the deep som hon släppte 2011. Efter hitsingeln har den brittiska sångerskans karriär gått spikrakt uppåt.

Under Adeles karriär har hon hittills släppt tre album, som tillsammans sålt 60 miljoner exemplar i världen. Hon har vunnit Grammys och Oscars. Hon slog rekord för snabbast säljande album i USA. Och låt oss aldrig glömma Grammys 2017 när hon vann pris för Årets bästa album. Med hennes kraftfulla sångröst är Adele idag en av vår tids största artister som präglat musikhistorien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Adeles uppbrott från ex-fästmannen

Adele var förlovad med Simon Konecki, men paret separerade för drygt två år sedan. Tillsammans har de sonen Angelo James Konecki som föddes 2012.

Sedan skilsmässan från Simon Konecki har stjärnan rasat i vikt, och hon har själv sagt att hon gått ner nästan 45 kilo.

– Hon sa att hon har gått ner runt 45 kilo och att det är en sådan sjuk upplevelse. Hon verkade så lycklig och såg fantastisk ut, sa fanet Lexi Larson i tidningen People förra året efter att ha träffat Adele i Karibien.

SÖTCHOCK Mariah Careys dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag

I januari berättade en källa för tidningen People att Adeles drastiska utseendeförändring inte beror på att hon mår dåligt utan tvärtom.

– Det handlade aldrig om att gå ned i vikt. Hennes viktnedgång blev en följd av att hon drog ned på drickandet och äter mer riktig mat. Men hon älskar också sin fysiska förändring. Hon är mer självsäker, klär sig annorlunda och hon verkar helt enkelt gladare överlag, berättade källan då.

Numera dejtar Adele sedan förra årey Rich Paul, som är en mycket välkänd sportagent i USA.

Fansens chock efter Adeles förändring

På sin Instagram lade Adele ut en bild på sig själv med texten ”Thirty Free”, något som fansen tror kan vara en hint om ett nytt album. Kommentarerna fylldes snabbt av fansens vädjan om ett nytt album och hur lik hon ser ut att vara skådespelerskan Sarah Paulson.

”Du påminner mig om Sarah Paulson!” Har en följare kommenterat.

Även Adeles uttryck reagerade fansen på. De tycker att hon ser lyckligare ut. En person kommenterade att det ser ut som Adele njuter mer av sig själv nu.

“Det ser ut som att du njuter mer av dig själv nu, det borde hända oftare, livet är för kort.” Skrev en följare.

En annan fyller i med att hon ser ut som en helt ny människa:

“Wow, du ser ut som en helt ny människa.”

LÄS OCKSÅ: Mila Kunis avslöjar draget för barnen med Ashton Kutcher – udda vanorna

LÄS OCKSÅ: Paris Hilton är gravid – väntar tvillingar med pojkvännen Carter Reum

FOTO: Adele/Instagram

SENASTE NYTT!