LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Glenn och Helena Hyséns relation till sonen Alexander

13 apr, 2020 
Efter infekterade konflikterna mellan Glenn och Helena Hysén.
Så är äldsta sonen Alexanders relation till föräldrarna.
Annons

Helena HysénBrand logo
Helena Hysén
Glenn Hysén, Helena Hysén och Alexander Hysén.
Glenn Hysén tillsammans med dåvarande frun Helena Hysén och sonen Alexander i sitt hem i Liverpool.

Fotbollslegendaren Glenn Hysén, 60, och dåvarande hustrun Helena Hysén, 58, var ett Sveriges hetaste kändispar. Glenn var firad stjärna i Liverpool under åren 1989 till 1992. Parets äldsta son Alexander Hysén, 32. tillbringade alltså sina första levnadsår utomlands. I England föddes också parets andra barn Anton Hysén, 29. År 1994 kom dottern Annie, 26.

Både Alexander och Anton har precis som pappa ägnat stora delar av sitt liv åt fotboll. Alexander Hysén har som målvakt tagit sig hela vägen till fotbollsallsvenskan där han representerat BK Häcken i slutet av 00-talet. Yngre brodern Anton har inte nått lika långt. Däremot har det gått bättre i andra sammanhang. År 2012 fick han möjlighet att medverka i Let’s dance, vilket slutade med succé. Han och Sigrid Bernson tog hem rubbet. När dansparet deltog i jubileumssäsongen 2015 skrev de historia då de upprepade bedriften.

Annons

Därför vägrade barnen Annie och Anton gå på Glenn Hyséns bröllop

På senare år har Anton tillsammans med sin syster Annie synts i realityprogrammet Hyséns. Serien kantades av konflikter och bråk. Det som låg till grund för allt var föräldrarna Glenn och Helenas infekterade skilsmässa 2011.

För Anton och Annie gick det så långt att de vägrade att närvara när Glenn Hysén gifte sig med sin nya kärlek Camilla Lendott, 51, i augusti förra året.

– Jag kommer inte att gå på bröllopet. När man går på ett bröllop vill man välsigna paret och önska dem lycka till, men jag tycker att pappa gör sitt största misstag i livet. Jag är ärlig och brutal, men det är så jag känner, sa Annie Hysén till GT.

Alexander Hysén
Alexander Hysén valde, till skillnad från sina syskon Annie och Anton, att närvara på Glenn Hysén och Camilla Lendotts bröllop.
Glenn Hysén har gift sigBrand logo
Glenn Hysén har gift sig

Parets äldsta son Alexander har inte synts lika flitigt i tv som sina yngre syskon. Men han verkar inte ha varit inblandat i konflikten. På pappa Glenns bröllop dök han nämligen upp.

Så är Alexander Hyséns relation till mamma Helena

Beslutet verkar inte ha påverkat Helena i sin relation till sonen. Nyligen publicerade hon ett inlägg om Alexander.

”Älskar dig min son”, skriver Helena till en bild där hon syns hålla om sin vuxna son.

Hennes följare visar sin uppskattning i kommentarsfältet.

”Ojoj vilken ståtlig son DU har..”, skriver en person.

En annan kommenterar:

”Så fin! Älskar bilden när din son var liten också. Så söt!!!”.

FOTO: TT

Annons