LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viaplay bekräftar: Det blir en säsong 3 av succén Heder

20 apr, 2021 
Julia Dufvenius, Anja Lundqvist, Alexandra Rapaport och Eva Röse.
Viaplay-serien Heder är en serie full av spänning som fått tv-tittarna att trilla av stolen.
Frågan är, blir det en tredje säsong av kriminaldramat? Ja!
Nu svarar Viaplay på frågan!
Annons
Christopher Wollter om relationen med Julia DufveniusBrand logo
Christopher Wollter om relationen med Julia Dufvenius

Hösten 2019 hade en svenska serien Heder premiär på Viaplay som snabbt blev dundersuccé. I huvudrollerna hittar vi skådespelerskorna Julia Dufvenius, Anja Lundqvist, Alexandra Rapaport och Eva Röse, som spelar starka kvinnor som driver en advokatbyrå.

Säsong 2 av Heder

Under seriens gång råkar de ut för ett och annat problem och en spänning finns i luften från första minuten.

Efter att serien snabbt blev succé är nu äntligen en säsong två tillgänglig att streama på Viaplay! I åtta avsnitt kommer tittarna kunna följa advokatkvinnorna på nya äventyr.

Men hur ser framtiden ut för serien?

Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Anja Lundqvist och Eva Röse iklädda rött och rosa
Julia Dufvenius, Anja Lundqvist, Alexandra Rapaport och Eva Röse.

Det blir en säsong 3 av Heder

Ja, äntligen är säsong 2 av Heder igång och tv-publiken har verkligen längtat efter en fortsättning av succéserien. Men hur är det uttrycket lyder? Mycket vill ha mer. Nu när en andra säsong är i pipen undrar man ju om det finns en chans till en tredje säsong?

Annons

– Nu ser vi framförallt fram emot premiären av andra säsongen av Heder där vi kan glädja tittarna med att släppa alla åtta avsnitt på en gång nu på söndag. Första säsongen var en riktigt tittarsuccé som verkligen gjorde avtryck hos sin publik och vi hoppas så klart på ett lika stort genomslag för denna säsong, säger Susanne Nylén, presschef på Nordic Entertainment Group Sverige, till Hänt. Hon fortsätter:

– Viaplay siktar alltid på att hitta återkommande format och Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Anja Lundqvist och Eva Röse som varit med och skapat Heder har givetvis sett till att det finns öppningar för en tredje säsong. Men det är ännu för tidigt att ge något besked kring det.

Men i mitten på juni bekräftar Viaplay att det blir en fortsättning på succéserien. Och ingen är gladare än skådespelarna och skaparna själva.

– Jag är stolt över och förväntansfull inför vår tredje säsong, som kommer bli sjukt spännande, säger Alexandra Rapaport. Hon fortsätter:

– Vår serie har ett tydligt existensberättigande och vår publik har överöst oss med kärlek, så vi ska göra allt vi kan för att förvalta detta förtroende från Viaplay och publiken och göra en hållkäften säsong.

Heder finns tillgängligt att streama på Viaplay.

FOTO: Tobias Regell

Annons