TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christopher Wollters ord om relationen med hustrun Julia Dufvenius

22 okt, 2020 
Linnea Lundgren
Christopher Wollter och Julia Dufvenius
Christopher Wollter och Julia Dufvenius har varit ett par i över 20 år.
✔︎ Avslöjandet om sonen: ”Var har han fått det ifrån?”
✔︎ Christophers ord efter kriserna med Julia
✔︎ Chocken efter gravidbeskedet: ”Hade blivit mindre förvånade om jag knarkade”
Annons

Christopher Wollter i en exklusiv intervju om kärlek och föräldraskap.

Christopher Wollter om relationen med Julia Dufvenius



Första gången Christopher Wollter träffade sin Julia Dufvenius var det kört. Det var på en fest i Stockholm som skådespelarnas vägar strålade samman och kort därefter valde Christopher att flytta från huvudstaden till Julia i Göteborg.

Kärleken gick snabbt och idag, över 20 år senare, är de gifta och har barnen Tilde, 20, och Vide, 14, tillsammans. Att bli gravid som 24-åring är något som Julia tidigare har pratat om som en chock för alla i hennes omgivning. När hon och Cristopher väntade Tilde gick Julia sista året på teaterhögskolan och att skaffa barn mitt i karriären är ingenting som paret beskriver som en vanlig företeelse inom branschen.

Annons

– Jag tror folk hade blivit mindre förvånade om jag sagt att jag knarkade än att jag var mamma! Men det blev en grej för mig – att visa att karriär och barn visst går, har hon sagt till Mama.

Kärleken till Julia

Livet som föräldrar och skådespelare har ibland varit svårt att få ihop. Även om det också har många fördelar. Till exempel har både Julia och Christopher långa stunder mellan inspelningar där de har kunnat umgås fulltid med barnen. Men Julia har även berättat att hon är tacksam för de två barnflickor som hjälp henne och Christopher medan barnen har varit små.

Och mitt i allt har paret även varit tvungna att jobba på kärleken. Något som Christopher menar att de har lyckats med när Hänt träffar honom inför premiären av Lyckoviken.

Hur har ni fått relationen att fungera?

– Genom hårt arbete tror jag. Vi har en stark kärlek i botten och sen har i gått igenom våra konflikter och kriser. Tagit tag i dem när det har behövts. Sen tror jag att det är viktigt att vara snälla mot varandra, och det är vi, säger Christopher.

Annons

Orden om barnens framtiden

Både Christopher och Julia kommer från scenfamiljer där Chistophers farfar är skådespelaren och författaren Sven Wollter och Julias mamma var producent för Nationalteatern. Men de egna barnen verkar inte alls vilja gå i mammas och pappas fotspår – något som chockade pappa Christopher.

Tror du barnen kommer göra samma karriär som ni?

– Man vet ju inte. Kanske den ena. Men den andra.. redan när han var tolv år sa han ”jag ska plugga ekonomi i Lund” och vi ba ”vart har han får det där ifrån? Men aja, gör det då”, säger Christopher och skrattar lite.

Christopher Wollter om relationen med Julia DufveniusBrand logo
Christopher Wollter om relationen med Julia Dufvenius



FOTO: TT

Annons