LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här slåss Farmen-Levin och Alexander på efterfesten – bilderna visar

25 mar, 2022 
Farmen 2022
Alexander Segerström och Levin Larsson medverkade både i Farmen 2022.
Nu visar nya smygfotade bilder hur de bröstar upp sig mot varandra på efterfesten samtidigt som hårda ord utbyts.
”Du är ju störd”, skriver Alexander på Instagram.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

Spänningen var olidlig när Cecilia ”Cissi” Ahlborg och Helené Fransson gjorde upp i Farmen-finalen 2022. Det var minst sagt blod, svett och tårar som tittarna fick se innan fighten var över.

Dramatiska finalen som produktionen inte ville stoppa

Tillslut stod Cissi som vinnare och kunde koras till årets farmare. Med sig hem från gården fick hon dessutom en halv miljon kronor. För Hänt berättade Cissi att lyckan var total då den ekonomiska biten varit tuff de senaste åren.

Annons

– Sedan jag separerade med min förra sambo så har det varit stentufft. Jag stängde ner mitt företag också, eftersom det inte gick runt liksom. Jag har ju levt på små medel för att komma tillbaka. Ja, vinsten är ju så tacksam så det finns inte, sa Cissi då.

Helené däremot, som landade på en andra plats, var inte nöjd med hur det hela avslutades. Under finalmomentet skadade hon sig nämligen och bad produktionen avbryta, men då produktionen menade att skadan inte var livshotande pausades inte tävlingen.

”Tävlingsmoment i Farmen avbryts alltid av läkare på plats om det anses finnas en risk att akut personskada kan uppstå. I Helenés fall gjordes bedömningen att så inte var fallet och tävlingen fortgick”, har TV4 tidigare skrivit till Hänt.

Alexander och Levins fight på finalfesten

Någon som däremot inte tog sig till final men som medverkat i Farmen var Alexander Segerström, 30. Han hann med både hångel och ett ligg innan han tvingades lämna programmet.

Annons

– Jag lämnade ju här ikväll, men det jag hann med var ju ett knull liksom, avslöjade Alexander under en Instagram-live med Hänt.

Även för deltagaren Levin Larsson, 31, blev det romantik på gården. Levin fattade nämligen tycke för Izabella Andersson Acimovic, 28, och mer om deras relation kan du läsa här!

Levin och Alexander fann dessutom varandra. Och nyligen avslöjade Levin att duo även festade ihop på finalfesten. Jargongen mellan vännerna är däremot hård och på nya bilder syns duon brösta upp sig mot varandra.

Annons

”På Farmens finalfest. Känner nog ingen mer lättkränkt människa? och undrar fortfarande vem som tog bilderna? Tur vi är sams oftast i alla fall”, skriver Levin till bildspelet.

Alexander har också kommenterat bilderna med en känga till Levin.

”Hahaha du är ju störd”, skriver han.

Farmen
Farmen
Annons

FOTO: TV4

Annons