Farmen-Helené i tårar – stora familjelyckan efter tunga förlusten

Farmen-Helené

Helené Fransson föll på målsnöret och kom två i Farmen 2022.
Nu avslöjar hon stora familjelyckan efter tunga förlusten i programmet.
”Obeskrivligt mycket”, skriver Helené på Instagram.
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022
0:44

Efter reklamen: Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

(0:44)

Slå på ljud

Ännu en spännande säsong av Farmen är förbi. Nyligen fick TV4-tittarna äntligen svar på den stora frågan gällande vem som skulle bli vinnare av programmet 2022. När finalen drog igång stod det mellan Cecilia Ahlborg, 39, och Helené Fransson, 26. Till slut blev det Cecilia som korades till årets farmare 2022 och tog hem vinstpotten på en halv miljon kronor.

Förlusten i Farmen – Helené Fransson föll på målsnöret

Det avgörande steget i finalen kom att bli dramatiskt då Helené plötsligt skadade sig. Uppgiften var att hugga sönder en stock men mitt under det hela skadade Helené sig på yxan. För Hänt har Helené tidigare berättat att hon klämde handen mellan skaftet och säkerhetsstället som hon hade framför sig.

– Första gången jag gör det tappar jag yxan. Det ser produktionen. Då vänder jag mig om och ber produktionen att stoppa. De gör inte det och jag förlorar ju typ 10 sekunder på att jag inte kan använda min hand där, har Helené tidigare förklarat för Hänt.

Hon klämde sig sedan ännu en gång och bad produktionen avbryta men de körde på. När Cecilia korats som vinnare syntes en gråtandes Helené med blodstänk över handen.

Stora familjelyckan efter brutna förlovningen med Robin

Mycket har skett sedan inspelningarna på gården gick av stapeln. I programmet fick vi se en kär Helené återförenas med fästmannen Robin Svensson, 27. Detta under ett moment där deltagarna fick besök av nära och kära. Men i nutid, när programmet har sänts är inte Robin och Helené längre ett par.

– Det är en jättetuff tid som jag går igenom just nu. Jag har precis gjort slut med Robin. Omställningen är stor och jag har hamnat i en existentiell kris, sa Helené till Hänt när hon avslöjade uppbrottet.

Men även om Robin och Helené inte är ett par idag så verkar lyckan varit total då de, samt resten av familjen återförenades efter programmet. På instagram har Helené nämligen nu delat med sig av videoklipp från när hon och Robin kliver in genom en dörr och möts av Helenés syskonbarn.

”När man fulgråter för att man har saknat någon. Då har man saknat någon obeskrivligt mycket”, skriver Helené till ett klipp där en flicka kastar sig i hennes armar.

Även en yngre familjemedlem har legat i Helenés tankar och lyckan var total när de återförenades.

”Jag missade Ines första sommar vilket jag tänkte så mycket på. Tur att det kommer fler. Mina syskonbarn är mitt allt”.

FOTO: TV4/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN