LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Mark Levengood flyttar – här bor han efter skilsmässan

11 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Mark Levengood
Mark Levengood
Mark Levengood och Jonas Gardell skiljde sig tidigare i år. Nu har Mark flyttat till en egen lägenhet, med bra läge och saftig prislapp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 59, var under många år ett av Sveriges mest älskade kändispar. Paret var tillsammans i 37 år och i 11 år var de gifta med varandra, men tidigare i år gick de ut med att de valt att gå skilda vägar.

Till en början separerade bara paret. Då skrev Jonas om splittringen på sin Instagram.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner”, skrev Jonas då.

I juni bekräftades det att Mark och Jonas skiljer sig. Månaden innan de sökte om skilsmässa flyttade Mark till en annan adress, efter att ha varit skrivna på samma adress som Jonas i 25 år. Exmakarna är dock fortfarande goda vänner, och har bland annat setts fira midsommar ihop och gå tillsammans i pridetåget.

Annons

Jonas Gardell och Mark Levengoods ord om skilsmässan

Nyligen gästade Jonas Gardell Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde och berättade då om känslorna kring att vara frånskild.

– Det är klart att det är sorgligt, sa han i programmet och fortsatte:

– Alla vet att jag är frånskild. Folk frågar om det inte är sorgligt och det är klart att det är sorgligt. Men det hade varit ännu sorgligare om det inte hade varit sorgligt.

– I stället kan jag tänka att jag är 60 år och har förunnats ett äventyr som jag inte hade önskat mig eller kunnat se komma. Men nu när det väl har kommit kan jag lika väl gå in i det här nya uppbrottet och tänka ”Vad händer nu?”. Det tycker jag är lite spännande, säger han och avslutar med att säga något tänkvärt.

– Om vi inte går med på att det går åt fanders så lever vi inte. Så jag har inget emot det.

Här bor Mark Levengood – efter skilsmässan

Mark Levengood är utan tvekan en av Sveriges mest folkkära personligheter. Faktum är att han två år i rad utsetts den kändis som svenskarna helst vill ha som granne, i en undersökning av Novus på uppdrag av hyresgästföreningen.

Efter separationen från Jonas har Mark flyttat till en lägenhet i centrala Stockholm. Han flyttade in på sina ca 150 kvadrat i maj och lägenheten är värderad till över 14 miljoner kronor, enligt hitta.se.

Men allt har inte varit frid och fröjd i det nya hemmet. Nyligen drabbades Mark nämligen av ett riktigt bakslag – när hans hem blev invaderat av en råtta.

FOTO: Lotta Härdelin/DN/TT och Charlotte Brunzell/TT

Annons