LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mark Levengood tvingas lämna hemmet – därför tar han in på hotell

10 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Mark Levengood
Mark Levengood
Efter separationen från Jonas Gardell har Mark Levengood flyttat till en egen lägenhet.
Men nu tvingas han att i stället ta in på ett hotell.
Flydde hals över huvud”, skriver Mark på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

Författaren Jonas Gardell, 59, och journalisten Mark Levengood, 59, var under många år ett av Sveriges mest älskade kändispar. Efter att ha varit gifta i 37 år gick de i början av året ut med att de valt att separera.

Exmakarna är dock fortfarande goda vänner, och har bland annat setts fira midsommar ihop och gå tillsammans i pridetåget.

Det gör Mark Levengood idag – efter skilsmässan

Nyligen stod det klart att det blir Mark Levengood och Kristina ”Keyyo” Petrushina, 26, som kommer leda Kristallen 2023. I det hedersamma uppdraget kommer Mark och Keyyo leda galan där tv-personligheter och program utses till vinnare i 23 olika kategorier, som röstas fram av såväl en jury och fansen hemma i stugorna.

Annons

– Det ska bli jätteroligt! Det är ju också väldigt, väldigt farligt. För publiken består ju av min egen bransch, sa Mark nyligen till Hänt och fortsatte:

– Så det ska bli jätteroligt. Jag tycker om när det blir lite farligt.

Efter separationen från Jonas har Mark flyttat till Gamla stan i Stockholm. Närmare bestämt flyttade han i maj till en lägenhet på ca 150 kvadrat, som är värderad till över 14 miljoner kronor, enligt hitta.se.

Mark Levengood behöve lämna lägenheten

Men allt har inte varit en dans på rosor i det nya hemmet. Nyligen drabbades han av ett riktigt bakslag – hans hem blev invaderat av en råtta!

I ett Instagram-inlägg delger Mark den traumatiska händelsen.

Sent igår slank en råtta in hos mig, dörren mot gatan stod öppen. Jag reagerade mycket manligt, låste in den i sovrummet och flydde hals över huvud. Bodde på hotell. Jag HATAR råttor. Troligen ligger den nu i min säng och njuter. Jag vågar inte gå tillbaka. Vad göra????”, skriver Mark.

Annons


Följarna är eld och lågor över Marks ovälkomna gäst.

Det sägs att kan man höra en råtta finns det 10 till i närheten och kan man se en råtta finns det 100 till i närheten. Jag skulle ha flyttat!”, kommenterar en person.

Åh fy så fruktansvärt! Hade definitivt gjort samma sak och ringt Anticimex!”, kommenterar en annan.

Men dramat tog inte slut där. Några timmar senare berättar Mark att han tagit mod till sig för att bekämpa råttan.

Striden mot Råttan från Helvetet har börjat. I full mundering, med hammare och stekpanna närmar jag mig nu sovrummet!! Många av er har påpekat att råttor är intelligenta! Härligt. Den här råttan är snart intelligent och död!”, skriver han i ett Instagram-inlägg.

Flera följare ställer sig frågan varför Mark inte ringer Anticimex. Det ger inte Mark något svar på, men ytterligare några timmar senare kommer nästa uppdatering om situationen:

”Rått-helvetet hade tagit sig upp ur TOALETTEN!!! Locket var nerfällt, men denna vampyr-gnagare från Gehenna fick upp det. Troligen smet den, efter att ha vältrat sig i min säng, ut genom det öppna fönstret och passade på att riva av en halvmeter av gardinen.Perkele. Nu sitter jag i ett råttbo med trasiga gardiner och superskitig toalett. Ser ut som om en heterosexuell kille bor här.”
FOTO: Janerik Henriksson/TT och Karin Törnblom/TT

Annons