LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardell och Mark Levengood avslöjar – går i prideparaden ihop

02 aug, 2023 
Johanna Talamo
Mark Levengood Jonas Gardell
Jonas Gardell och Mark Levengood separerade tidigare i år och skilsmässan gick igenom för drygt en månad sedan.
Nu avslöjar dem de nya planerna tillsammans: ”Äntligen”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”Brand logo
Mark Levengood talar ut om separationen med Jonas Gardell: ”Vi går i terapi”

Författaren Jonas Gardell, 59, och journalisten Mark Levengood, 59, var ett par i många år innan de tog beslutet att separera i början av året. Paret var tillsammans i 37 år och i 11 år var de dessutom gifta med varandra.

Jonas Gardell och Mark Levengoods separation och skilsmässa

I början av 2023 gick Jonas och Mark ut med att de skulle separera. Paret var till en början tydliga med att uppbrottet mellan de endast innebar en separation och inte en skilsmässa.

Det var på Instagram som paret meddelande att de bestämt sig för att gå skilda vägar, men de fastslog att de skulle försöka vara vänner och inte skilja sig.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner”, skrev Jonas då.

Annons

Men för drygt en månad sen kunde tidningen Svensk dam bekräfta att Mark och Jonas trots allt lämnat in en skilsmässoansökan – något som ingen av dem valt att kommentera.

Efter beskedet om skilsmässan kom ut har Jonas Gardell och Mark Levengood bland annat setts fira midsommar ihop.

Det var även då, på Instagram som både Jonas och Mark delade varsitt inlägg med bilder på de två, från vad som såg ut att vara ett midsommarfirande. Under Marks bild så skrev han:

”Glad midsommar från en skärgårdsö dränkt i solsken, humlor och sommardröm.”

Därefter, på Mark Levengoods födelsedag så delade Jonas på Instagram att han och Mark inte kommer ses – vilket blev den första födelsedagen som det före detta paret inte spenderade tillsammans. Men trots det så skickade Jonas en hälsning till ex-maken:

Annons

”Idag fyller Mackan år! Han är i USA och hälsar på sin pappa så det är första gången på alla år vi inte firar födelsedag ihop. Men jag ringde just och väckte honom och sjöng Ja må han leva! Så grattis till Mark och må vi leva länge till,” skrev Jonas då i sitt Instagraminlägg.

Jonas Gardell och Mark Levengood går i prideparaden tillsammans

Nu delar ex-makarna ytterligare planer tillsammans – även denna gång i ett inlägg på Instagram.

Jonas Gardell har nämligen delat ett inlägg där han informerar sina följare vart han kommer att befinna sig under Stockholm Pride, som startade måndag den 31 juli.

”Äntligen är det Stockholm Pride igen! FJOLLORNAS FEST! 1.Jag signerar nya romanen Fjollornas fest i Pride-parken på onsdag kl 17.2. På torsdag kl 16 i Pride House leder jag ett seminarium om Regnbågsfonden.”, skriver Jonas på sin Instagram.

Han fortsätter med att avslöja att han och ex-maken Mark Levengood ska gå Prideparaden tillsammans på nu på lördag.

”På lördag kl 13 går du, jag, Mark Levengood och en massa sköna mänskor med Regnbågsfonden i paraden, samling vid banderollen på Norr Mälarstrand.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons