LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardells hälsning till Mark Levengood på födelsedagen: ”Första gången”

10 jul, 2023 
Hanna Bolander
jonas gardell och mark levengood
Jonas Gardell och Mark Levengood separerade tidigare i år.
De har också skilt sig för drygt en månad sedan.
Nu firar de för första gången Marks födelsedag på olika håll.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 59, var ett par i 37 år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar i början av 2023. Det folkkära paret var också gifta i 11 år och fortsatte till en början att vara det även efter seperationen. Men i slutet på juni stod det klart att de valt att skilja sig officiellt, trots att de tidigare sagt att deras uppbrott inte skulle resultera i skilsmässa.

Jonas Gardell om uppbrottet med Mark Levengood

Det var på Instagram som Jonas gick ut med att de bestämt sig för att separera. Då skrev han såhär:

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner”.

Annons

Det före detta paret har sedan dess behållit en vänskaplig relation till varandra där de skämtat med varandra på Instagram och delat med sig av att de umgås.

Jonas Gardell gratulerar ex-mannen Mark Levengood på födelsedagen

Men nu delar Jonas med sig på Instagram att han och Mark inte kommer ses på hans födelsedag. Det är första gången som det före detta paret inte firar en födelsedag tillsammans. Men Jonas passar ändå på att skicka en hälsning till ex-maken:

”Idag fyller Mackan år! Han är i USA och hälsar på sin pappa så det är första gången på alla år vi inte firar födelsedag ihop. Men jag ringde just och väckte honom och sjöng Ja må han leva! Så grattis till Mark och må vi leva länge till,” skriver han i sitt Instagraminlägg.

Nu väller det in gratulationer från följarna. De skriver också att de tycker att det är fint att de behåller kontakten trots skilsmässan.

”Så fint att ni håller kontakt, stort grattis Mark på din dag.”, skriver en person.

”Underbart att höra!”, skriver en annan.

”Så fint av dig Jonas, betyder så mycket…”, skriver en tredje.

FOTO: TT

Annons