LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardell berättar om skilsmässan – 7 månader efter uppbrottet

29 jul, 2023 
Simon Lundh
Jonas och Mark
Jonas Gardell och Mark Levengood var ett par i 37 år.
Efter separation i början av året har Jonas varit fåordig om beslutet.
Nu berättar han om skilsmässan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 59, valde att gå skilda vägar efter 37 år tillsammans. Till en början separerade bara paret. Då skrev Jonas om splittringen på sin Instagram.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner”, skrev Jonas då.

Jonas Gardell om sorgen efter skilsmässan från Mark Levengood

Det har gått 7 månader sedan paret meddelade att de separerade och tidigare har Jonas varit fåordig om uppbrottet. Nu väljer han dock att lyfta på locket. Något han gör i TV4:s program Tilde.

– Det är klart att det är sorgligt, säger han i programmet och fortsätter prata hur det är att vara frånskild:

– Alla vet att jag är frånskild. Folk frågar om det inte är sorgligt och det är klart att det är sorgligt. Men det hade varit ännu sorgligare om det inte hade varit sorgligt, säger han i programmet.

Annons

Så vill Jonas Gardell leva sitt liv nu

Jonas berättar vidare att han försöker se livet på ett så positivt sätt som möjligt och se skilsmässan och tiden efter som ett äventyr.

– I stället kan jag tänka att jag är 60 år och har förunnats ett äventyr som jag inte hade önskat mig eller kunnat se komma. Men nu när det väl har kommit kan jag lika väl gå in i det här nya uppbrottet och tänka ”Vad händer nu?”. Det tycker jag är lite spännande, säger han och avslutar med att säga något tänkvärt.

– Om vi inte går med på att det går åt fanders så lever vi inte. Så jag har inget emot det.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons