LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Wincent om dramat på gården efter tittarnas kritik: ”Acceptera”

01 feb, 2023 
Hans Wincent i Farmen
En hel del drama har utspelat sig på gården i Farmen.
Flera tittare tycker att det tar tid från allt gårdsarbete som deltagarna ägnar sig åt.
Nu uttalar sig mentorn Hans Wincent om dramat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”Brand logo
Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”

Farmen 2023 fick sig en händelserik start på säsongen där drama snabbt utspelade sig på gården. Dessutom har flera deltagare valt att lämna programmet självmant på grund av olika anledningar.

Men att vara en deltagare i Farmen innebär betydligt mer än dramatik och dispyter. Syftet är att de ska leva som bönderna gjorde på 1800-talet med allt vad det innebär. I TV4:s kommentarsfält är det flera tittare som anser att gårdsarbetet kommer i skymundan av allt drama som utspelar sig.

Varför fokus på personliga intriger istället för djurhållningen och odlingar? Någon måste väl kunna något om detta? kommenterar en tittare.

Nu tycker till och med jag att det börjar spåra ur håller en andra med.

Helt rätt att lämna. Så ska det inte gå till på Farmen

Annons

Sämsta säsongen. Så går det när man väljer att ta in deltagare som rör mer än ”extra i grytan”. Osmakligt att titta

Hans Wincent om dramat på gården – efter tittarnas kritik

Hans Wincent är mentor på Farmen och besöker ofta deltagarna för att ge dem uppdrag och andra sysslor. För honom ligger gårdsarbetet varmt om hjärtat och när Hänt frågar honom om dramatiken på gården anser han att det inte är mer än vanligt.

– Jag tycker ändå att de har visat en hel del av gårdsarbetet i år. Jag tycker kanske inte att det har varit mindre av det än vad det varit tidigare. Jag tycker väl inte heller att det varit mer drama eller vad jag ska säga. Man får acceptera att det blir en sådan mix när programtiden är så begränsad, berättar Wincent för Hänt.

Annons

Deltagaren Sandra Göransson tycker även hon att det hårda arbete som de gör inte syns för tittarna – något hon var besviken på.

– Allt det hårda arbetet som vi gjorde. Vi har jobbat stenhårt, men det syns ingenting vad vi gjort, säger Sandra till Hänt.

Förhoppningen om fortsättningen i Farmen: ”Det blir säkert mer”

Trots att Wincent inte ser någon större förändring från tidigare säsonger så sticker han inte under stolen med att han gärna skulle se mer av det arbete som faktiskt görs på gården. Men han har en förhoppning att det kommer mer längre fram i säsongen då deltagarna kommer ha mer att göra på gården.

– Men jag hade ju gärna sett mer av sysslorna, men jag tycker ändå att man har fått se att de kört med hästen och sådär. Än så länge finns det ju inte så mycket att göra. Det blir säkert mer när kossorna kommer in och om de lyckas få grisar och så.

FOTO: TV4

Annons