LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-deltagarna om Viktors uttalanden i tv: ”Produktionen hetsade”

26 jan, 2023 
Farmen 2022
Viktor Bergströms uttalanden i Farmen 2023 kritiseras starkt av tittarna.
Nu delar de andra deltagarna med sig om deras syn på vad som hände under inspelningarna i somras.
– Det var inslagsproducenterna som föreslog att han skulle säga det, så han har mer eller mindre blivit hetsad till vissa av de här grejerna vilket jag tycker är lite oschysst, säger Andreas Gauffin till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tova berättar om den tuffa tiden: ”Jag fick missfall”Brand logo
Farmen-Tova berättar om den tuffa tiden: ”Jag fick missfall”

Farmen-deltagaren Viktor Bergström, 28, har väckt starka känslor hos tittarna efter sina extrema uttalanden och beslut i TV4-programmet. Det är främst hur Viktor själv uttryckt sig spela på Julia Joelsson Boänges, 27, känslor som tittarna riktat skarp kritik.

När Hänt når flera av de andra deltagarna är de chockade över hur Viktor målats upp i programmet.

Farmen-Andreas om Viktors uttalanden i programmet: ”Inslagsproducenterna som föreslog”

Andreas Gauffin, 42, anser inte att Viktor betett sig schysst mot Julia men menar däremot att produktionen låg bakom mycket av Viktors kommentarer.

– Han har ju sagt det han har sagt naturligtvis men jag vet också att han har berättat för mig vid tidigare tillfälle att ett par av de här grejerna som har lyfts fram i tv. Det var inslagsproducenterna som föreslog att han skulle säga det, så han har mer eller mindre blivit hetsad till vissa av de här grejerna vilket jag tycker är lite oschysst. Han har valt att säga det här men de bara, det här blir bra tv. Det är det inslagsproducenterna har sagt, säger Andreas till Hänt och fortsätter:

Annons

– Han var ju flörtig, han hade väl den här stilen. Det var en liten roll han spelade och han var inte schysst mot Julia, det kan jag inte tycka. Hon blev kär i honom och han missbrukade det men nog får vara nog. Han framställs som en riktig jävla idiot men det var han inte. Han var schysst och trevlig på plats.

Andreas Gauffin
Andreas Gauffin i Farmen 2023. Foto: TV4

Vidare förklarar Andreas att deltagarna gjorde synk-intervjuer i cirka en timme per dag men knappt en minut togs med i programmet.

– De har bara tagit all skit han har sagt. Han är inte van att göra tv. Vissa grejer blev han tillsagd att säga och då gjorde han ju det för han är inte van. Han var uppjagad av inslagsproducenterna skulle jag säga. Gör bra tv. Från början var det hans egna val att hålla på så där att han skulle charma brudarna, det var något han sa. Men sen spann de vidare på det där i produktionen. De hetsade honom som fan, de låg på honom att han skulle göra det där, säger Andras.

Sandra Göransson syn på situationen: ”Han ville bli känd”

Även Sandra Göransson, 40, menar att Viktor inte alls är så som han målas upp i programmet.

Annons

– Hela Julia och Viktor-resan där är vänd lite tokigt, säger Sandra och fortsätter:

– Viktor är en superfin kille, han gick ju in i det här och han ville bli känd, det var det som var grejen. Jag skulle inte vilja säga att han har gjort fel eller sagt fel men produktionen tar ju vad de får. De måste ju göra tv, så är det ju. Men han mår superdåligt nu för det här. Det är tråkigt men vi stöttar varandra. Vi är en liten liga som fortfarande är som en liten familj.

Sandra
Sandra Göransson i Farmen 2023. Foto: TV4

Enligt Jan-Christer ”JC” Nilsson, 67, är inte Viktor alls så som han framstår i tv-rutan.

– Utanför är han definitivt inte så, det kan jag lova dig. Jag har skrivit och ringt till honom, han var helt uppjagad. Men man får passa sig när man är rapp, säger JC till Hänt och fortsätter:

Annons

– Jag sa ju till honom att han skulle ta det lite lugnt och inte var för mycket på, som de är i 25-30 årsåldern. Men han ville ju inte klippas på det här viset, det tycker jag är lite för mycket. Det är han inte värd.

JC
JC i Farmen 2023. Foto: TV4

Eddie Gecers tveksamhet: ”Man måste ibland tänka lite längre”

Eddie Gecer, 46, tycker det är synd att Viktors kärleksspelande har fått så pass stor plats i programmet som det har gjort.

– Han tänkte inte på att en miljon människor skulle titta på det här och döma honom. Det har han nu fått äta upp, med råge. Det tycker jag är lite synd att det har blivit så. Farmen har utvecklats till något dejtingprogram, där det handlar om tjej och kille. Han var ändå rätt så tydlig med att det inte kommer bli någon kärlek men han sa några grejer han inte borde ha sagt i synkarna. Men jag tror de drev på honom i produktionen till att säga så. Men man måste ibland tänka lite längre, säger Eddie.

Eddie
Eddie Gecer i Farmen 2023. Foto: TV4

Viktors ord om produktionen

När Hänt når Viktor säger han såhär om det hela:

– Jag vet att det är med scener där de som filmar säger åt mig att göra det och det, “det kommer bli roligt, du är grym”. De pushade till de här grejerna och sa att det skulle bli underhållande.

Hänt har utan framgång sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons