LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Julia avslöjar – därför tog hon avstånd från Viktor

10 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Julia och Viktor, Farmen 2023
Årets säsong av Farmen började nyligen och dramatiken likaså.
I första avsnittet såg det ut som att deltagarna Julia och Viktor fann varandra, efter att de delade en natt ihop på logen.
Till Hänt kan Julia nu avslöja varför hon tog avstånd från honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarnaBrand logo
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

Bara några avsnitt har sänts av årets säsong av Farmen, men mycket har redan hunnit hända på gården Norra Brandstorp i Småland.

I vanlig ordning är det en salig blandning av deltagare som ställer upp i årets säsong och några som redan gjort stort avtryck på tv-tittarna är fritidspedagogen Viktor Bergström, 28, och montören Julia Joelsson Boänges, 27, som redan första avsnittet hittade varandra.

Viktor om natten med Julia på Farmen

Första natten på gården fick Viktor och Julia idén att gå upp i logen och sova, istället för nere i huset. När programledaren Anna Brolin, 42, kommer till farmen dagen efter berättar de kort om natten:

Annons

– Ja natten för mig har väl varit perfekt. Jag sov på hölogen, vi checkade in där, säger Viktor i programmet och fortsätter:

– Det som hände i natt på hökullen var att jag och Julia kysste varandra.

– Nej men det var ju ingen känslomässig inblandning där. Det fanns ju inga rakt igenom där, utan jag hade ju en taktik som gick ut på att vara en schysst och trevlig kille. Jag visste väl att just tjejerna skulle gilla mig, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det låter så divigt men jag behövde ju inte göra så mycket just på den biten. Och en puss för mig är inte egentligen någon stor grej, vem som helst kan ju pussa vem som helst ute också.

Därför tog Julia avstånd från Viktor i Farmen

En händelserik start på Farmen 2023, lika snabbt som Viktor och Julia fann varandra tog det också slut mellan dem. I det senaste avsnittet säger Julia att Viktor har förändrats sedan de lärde känna varandra, bara några dagar tidigare.

Annons

– Min och Viktors relation är fortsatt bra. Han är väldigt fokuserad på spelet och jag tror att han är väldigt uppe i det just nu. Det enda som cirkulerar i hans huvud är tävling och att vinna, säger Julia i programmet och fortsätter:

– Jag vet att Viktor är en snäll och bra kille, men den Viktor jag träffade de två första dagarna var mer närvarande än vad han är just nu. Just nu tänker jag att jag inte kommer prata mer med honom om det och mer fokusera på mig.

När Hänt pratar med Julia berättar hon om beslutet att ta avstånd från Viktor redan i det tredje avsnittet.

– Efter samtalet vi hade på bryggan började jag förstå att spelet var igång, och kände därför att jag behövde fokusera på min medverkan och min resa på Farmen, säger Julia till Hänt.

FOTO: TV4

Annons