LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Viktor och Julia om natten tillsammans – så är relationen idag

08 jan, 2023 
FARMEN 2023, VIKTOR, JULIA
Farmen 2023 är äntligen igång!
Redan i första avsnittet blir det händelserikt och vi får se Viktor och Julia bege sig till logen för att sova ihop.
Nu berättar de vad som hände under den natten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarnaBrand logo
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

En ny säsong av Farmen har nu dragit igång och i vanlig ordning befinner sig deltagarna på gården Norra Brandstorp. Precis som förra året är det också en fördel att ta sig till Torpet, för där kan man vinna amuletter.

Något som dock skiljer sig från förra året är att man kan använda amuletterna redan i det andra tinget för att kunna få vissa fördelar.

I vanlig ordning är det en salig blandning av deltagare som ställer upp i årets säsong och några som redan gjort stort avtryck på tv-tittarna är fritidspedagogen Viktor Bergström, 28, och montören Julia Joelsson Boänges, 27.

Annons

Viktor om natten med Julia på Farmen

I det första avsnittet får vi se dem när de kommer på idén att gå upp och sova i logen istället för i huset. När programledaren Anna Brolin, 42, kommer till farmen dagen efter berättar de kort om natten:

– Ja natten för mig har väl varit perfekt. Jag sov på hölogen, vi checkade in där, säger Viktor i programmet och fortsätter:

– Det som hände i natt på höskullen var att jag och Julia kysste varandra.

När Hänt når honom berättar han att det dock inte fanns några känslor inblandade.

– Nej men det var ju ingen känslomässig inblandning där. Det fanns ju inga rakt igenom där, utan jag hade ju en taktik som gick ut på att vara en schysst och trevlig kille. Jag visste väl att just tjejerna skulle gilla mig, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det låter så divigt men jag behövde ju inte göra så mycket just på den biten. Och en puss för mig är inte egentligen någon stor grej, vem som helst kan ju pussa vem som helst ute också.

Annons

Så är relationen idag mellan Julia och Viktor

När Hänt når Julia berättar hon sin version av situationen.

– Alltså ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg hur det blev så. Men vi båda klickade ju med varandra väldigt tidigt. Jag tror vi sa det som ett förslag när han hjälpte mig med de där adapterna, säger hon och fortsätter:

– Det var ju första dagen och sådär så vi kände ju inte varandra liksom. Vi diggade varandra och jag är en sådan människa som gillar att sova med någon. Men det var ju inget känslomässigt på det sättet. Där och då var det bara en rolig grej.

Men någon kärleksrelation blev det inte för duon, nu berättar Viktor hur deras relation ser ut idag.

– Mellan mig och Julia? Nej men det finns ju ingenting mellan mig och Julia och det kommer inte bli någonting heller, det har aldrig varit intressant. Det låter jävligt hemskt men jag gick in i Farmen för att skapa underhållning och ta mig så långt som möjligt. Känslor och sådant det lämnar man ute och jag visste ju att jag inte var intresserad av henne, säger han och fortsätter:

– Hon var en trevlig tjej, alltså så som alla andra är, men man kan ju inte bli kär i alla som är trevliga och snälla. Så det är inte något mellan oss, jag är singel.

farmen 2023

FOTO: TV4

Annons