LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom avhoppet i Farmen – efter händelsen: ”Påverkade mig”

30 jan, 2023 
Spoilervarning för trogna Farmen-tittare.
Under måndagens avsnitt väljer en av deltagarna att lämna programmet frivilligt.
Nu ger deltagaren sin version om det som hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgareBrand logo
Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare

Årets Farmen-säsong har kantats av dramatik, tårar och kämparglöd. Det hör alltid till vanligheterna att det händer både det ena och det andra på gården och redan nu har flera deltagare valt att lämna gården självmant.

Måndagens avsnitt släpptes på TV4 play under måndagen, och där får tittarna se att ytterligare en deltagare hoppar av. I samband med att programmet släpptes delade deltagaren ett inlägg på Instragram där hen berättade mer om sina tankar kring varför hen valde att lämna.

Deltagaren om avhoppet i Farmen 2023

Det är Karin Kollberg som väljer att hoppa av. När Hänt får tag i Karin berättar hon om anledningen bakom avhoppet.

Annons

Det visar sig att allt drama som utspelade sig tillslut nådde toppen av bägaren och hon mådde inte längre bra av att befinna sig i den miljön.

Karin kan trots det tråkiga avslutet se tillbaka på sommaren med glädje och minnas de fina minnen som de skapat. Men bråk utlöste varandra och dramat gick till den grad att de tog över allt det roliga.

– Jag har haft en fantastisk sommar, mitt livs grej. Jag har bara positiva minnen från Farmen, men sen att det blev som det blev. De här två programmen, jag visste ju att det skulle komma, säger Karin till Hänt och fortsätter:

– Det var därför jag valde att hoppa av. För att nu håller det på att barka hän här till något jag inte vill. Och därför hoppade jag av.

Bägaren rann över – då tog hon beslutet att lämna

När hon idag ser sig själv på tv ser hon att hon inte mådde bra under de sista dagarna och är glad över att hon tog beslutet att lämna.

– Det stora bråket var ju dagen innan, det var inte under så lång tid. Men så hade det varit lite grejer i veckan, och jag ser ju det på mig själv nu på tv att jag ser inte glad ut den sista veckan. Jag har tappat den glada, spralliga Karin som jag är och som jag vill vara. Och det är ju miljön runt omkring som påverkade mig så mycket, berättar Karin.

Hon berättar samtidigt att det inte spelade någon roll vad själva bråken handlade om – men det faktum att det inte var bra stämning i gruppen tog hårt på henne.

– Det spelade ingen roll vad själva bråket handlade om, det blev bara att det blev en till grej. Det var inte bra stämning. Och när det tråkiga tar över det roliga, då undrade varför jag var där och skulle gå runt och må dåligt. Och jag var ju inte där för att ha den tråkigaste sommaren ever.

FOTO: TV4

Annons