Farmen-Karin Kollbergs nya kärleksbesked – nu berättar hon

Karin Kollberg

Den nya säsongen av Farmen är i full gång och vi har mötts av dramatik, tårar och kärlek.
En deltagare som blivit en tittarfavorit är Karin Kollberg.
Nu kan hon även dela med sig av ett avslöjande på det privata planet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare
0:50

Efter reklamen: Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare

(0:50)

Slå på ljud

Den 16:de säsongen av Farmen är i full gång och det har redan bjudits på en del dramatik, tårar och kärlek. En som snabbt har blivit en tittarfavorit är deltagaren Karin Kollberg. I början av säsongen var hon en en klippa i köket tillsammans med Madeleine ”Madde” Olovsson, 51.

Madde och Karin kom med andra ord bra överens. Men så valde Madde plötsligt att lämna Farmen.

– Att Madde lämnade var ju supersorgligt för mig. För alltså hon lär ju mig typ allting, hon hade kunnat driva den där gården helt själv. Hon hade kunnat säga "ni kan sätta er på logen, jag tar över här". Hon är ju verkligen så superkunnig och jag fann henne direkt, sa Karin då till Hänt.

Efter Madeleines avsked så har Karin nått flera milstolpar i Farmen, den största är nog att hon fick agera storbonde en hel vecka.

Karin Kollberg om den stora livsförändringen

Karin Kollberg har tidigare berättat för Hänt att hon har kämpat hårt för att vara där hon är idag. För fyra år sedan gjorde hon en stor förändring - som ändrade hela hennes livsstil.

– Jag har ju gått ner 35 kilo i vikt, alltså jag har ju varit jätteöverviktig. Så jag har ju liksom bytt livsstil från att ha haft ett väldigt mörkt liv till att få ett väldigt ljust liv, säger Karin till Hänt.

Karin berättar även att under den här processen har hon jobbat med att bygga upp sig själv till att bli någonting mer än bara en mamma. Idag har Karin en frisörstol på en salong som hon hoppas ska bli en succé.

Karin Kollbergs nya besked om kärleken – nu berättar hon

Men hur står det till på kärleksfronten för Karin?

– Mitt liv är jättebra idag, jag är supersingel som jag brukar säga och lever ett väldigt väldigt bra liv tillsammans med mina barn i stan, berättar hon.

Nyligen kunde vi även mötas av ett nytt besked om Karins kärleksliv. På Instagram berättade Karin att hon nämligen skulle på en träningsdejt.

”Idag har jag ju en träningsdejt med en grabb som jag har skrivit med i 1,5 år. (Fast jag har sagt att det inte är en dejt) Första gången vi ses, spännande”, skriver Karin på Instagram

När Hänt når Karin om dejten så berättar hon hur det gick:

”Haha jasså det såg ni. Jo men han var jättetrevlig. Han är hemlig”, säger hon.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN