farmen 2023

Farmen-Karin Kollberg om viktraset – stora livsförändringen

FARMEN 2023, KARIN KOLLBERG

Karin Kollberg är en av årets profiler i Farmen.
Nu berättar hon för Hänt om den stora livsförändringen – och viktraset.
– Idag mår jag jättebra, säger Karin till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
0:32

Efter reklamen: Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

(0:32)

Slå på ljud

Karin Kollberg, 38, är en av de som redan gjort starkt intryck på Farmen-tittarna den här säsongen. Trots att hon håller sig lite i bakgrunden så går hon inte obemärkt förbi. På gården har hon varit en klippa i köket tillsammans med Madeleine ”Madde” Olovsson, 51.

Madde och Karin kom med andra ord bra överens. Men så valde Madde plötsligt att lämna Farmen.

– Att Madde lämnade var ju supersorgligt för mig. För alltså hon lär ju mig typ allting, hon hade kunnat driva den där gården helt själv. Hon hade kunnat säga "ni kan sätta er på logen, jag tar över här". Hon är ju verkligen så superkunnig och jag fann henne direkt, sa Karin då till Hänt.

Farmen-Karin om viktraset

Något de flesta inte vet om Karin är att hon kämpat hårt för att vara där hon är idag. För Hänt berättar hon nu om den stora förändringen hon gjorde för fyra år sedan.

– Jag har ju gått ner 35 kilo i vikt, alltså jag har ju varit jätteöverviktig. Så jag har ju liksom bytt livsstil från att ha haft ett väldigt mörkt liv till att få ett väldigt ljust liv. Så idag mår jag jättebra, säger Karin till Hänt.

KARIN KOLLBERG
FOTO: TV4

När Karin var gift med sina barns pappa gick hennes liv främst ut på att vara mamma, men idag har hon förändrat sin situation.

– I den här livsstilsprocessen så har jag ju då också jobbat med att bygga upp mig själv till att bli någonting mer än bara en mamma. Så det gör ju också att jag är väldigt mån om att få vara Karin och göra mina egna saker, förklarar hon och fortsätter:

– Jag är jättemån om att få vara Karin och inte bara mamma. Jag är ju mamma 100 procent också men jag vill odla mig själv och det började jag med för fyra år sedan.

Farmen-Karin om måendet idag

Idag har Karin en frisörstol på en salong som hon hoppas ska bli lika framgångsrik som andra bolag hon tidigare drivit. Hon berättar även hur det står till på kärleksfronten.

– Mitt liv är jättebra idag, jag är supersingel som jag brukar säga och lever ett väldigt väldigt bra liv tillsammans med mina barn i stan. Så jag har ju gjort en helvändning liksom, från att vara jätteohälsosam till att hälsa idag mitt största intresse.

FOTO: Instagram, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN