ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Sandra Göransson ville tillbaka – stoppades av TV4

31 jan, 2023 
Farmen
Sandra Göransson tvingades lämna Farmen på grund av hälsoskäl.
Men kort efter sitt avhopp ringde hon upp produktionen och bad om att få komma in igen – men då stoppades hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”Brand logo
Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”

Sandra Göransson, 41, tvingades lämna med anledning av hennes brutala magproblem som gjorde att hon fick besöka akuten. Efter läkarens besked om att hon inte skulle bli bättre om hon återvände till Farmen tog hon direkt beslutet att hälsan går före och hon åkte hem.

Men redan ett par dagar efter hemkomsten och återgången till vanlig kost gjorde att hennes mage stabiliserades och hon ville genast tillbaka till gården för att fortsätta tävla om vinsten – hon tog tag i saken och ringde till produktionen och bad dem att ta in henne igen. Men här tog det stopp.

Annons

– Direkt några dagar efter att jag kom hem så ringde jag upp produktionen, jag ville in igen. Jag sa att ”nu mår jag bra, släpp in mig!” Det var det hemskaste beslutet jag tagit i mitt iv tror jag, att åka hem, berättar Sandra i en intervju med Hänt.

Sandra Göranssons förhoppning om en revansch

Men hoppet om att kunna komma tillbaka in i Farmen dog och hon hörde inget mer från produktionen.

– Nej de sa att ”va bra, då vet vi”. Men nej, jag fick inte komma in igen. Jag hörde ingenting.

Men ännu har hon inte gett upp om att få sin revansch. Nu ligger hon istället på för att eventuellt få komma tillbaka nästa år för att tävla om titeln om Årets farmare och en vinstsumma på en halv miljon kronor.

– Jag är på produktionen. Och de vet att jag vill vara med igen. Jag kommer att göra allt som står i min makt för att få vara med igen. Jag vill ha min revansch.

Annons

Produktionens mörkande om Sandras avhopp

Sandra var under säsongen öppen med att hon led av magproblem och drabbades snabbt av starka magsmärtor på grund av kosten som endast bestod av råg. Men när hon satt i synk och skulle berätta om anledningen bakom avhoppet så blev hon stoppad av produktionen och fick inte berätta hela sanningen.

– Det var det som var lite hårt. För jag fick inte sitta i synken och säga vad jag ville, vad det berodde på att jag lämnade. Jag fick hemlighålla det för det fick inte riktigt framgå, jag fick bara säga att det berodde på hälsan, berättar Sandra för Hänt.

Detaljen att hon fördes till sjukhus nämndes inte i programmet alls.

– De försökte hjälpa mig med någon medicin som de hade där. Men jag va bestämd på att jag måste till akuten för jag känner min mage. Så jag fick åka till akuten och fick hjälp där. Och till och med de kunde knappt hjälpa mig för att jag var så extremt förstoppad.

FOTO: TV4

Annons