LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widells första bild på pojkvännen Philip Lindh och sonen Frank

05 nov, 2021 
Hannah Widell
I slutet av oktober blev Hannah Widell och fästmannen Philip Lindh föräldrar till sitt första gemensamma barn, sonen Frank.
Nu visar Hannah för första gången upp Philip och sonen tillsammans.
Annons
Första utmaningen i Mullvaden – Se Edvin Törnbloms reaktion härBrand logo
Första utmaningen i Mullvaden – Se Edvin Törnbloms reaktion här

Hannah Widell, 46, har sedan två år tillbaka levt tillsammans med sin fästman Philip Lindh, 31. Och i dagarna blev de föräldrar till sitt första gemensamma barn, sonen Frank.

Hannah har tre barn sedan tidigare, dottern Rosa från tidigare relationen med ex-maken Calle Rosander, samt barnen Wilma och Wille från sin tidigare relation med ex-maken Gustav Wallin.

När hon och Philip blev ett par kom barn upp på tal. Och Philip, som inte har några barn senare tidigare, har inte haft det helt enkelt att kliva in i rollen som bonuspappa till tre barn.

Men efter drygt ett och ett halvt år tillsammans blev paret gravida. Och det var i slutet av oktober som sonen Frank kom till världen.

Hannah Widell har delat med sig av glädjen på sociala medier, bland annat Instagram. Men hittills har Hannah endast delat bilder på sig själv och lille Frank, tills nu.

Hanna Widells fina bild på fästmannen Philip och sonen Frank

Enligt det gamla uttrycket kan en bild säga mer än tusen ord, och ja, så är det nog i det här fallet.

Annons

I veckan delade Hanna Widell med sig av den första bilden på sin pojkvän och fästman Philip Lindh som håller kärleksfullt och ömt om deras bebis Frank.

Philip Lindh med sonen Frank
Philip Lindh visar upp sonen Frank.

Eftersom att detta var en Instagram story kan inte följarna öppet se kommentarerna till bilden, men man kan ana att mängder av kärlek har strömmat in till Hanna och Philip efter den fina bilden på Philip och Frank.

Något som däremot syns mycket tydligt på bilden är hur stolt far Philip är, så fint!

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Instagram

Annons