Hannah Graaf visar upp okända relationen med Benjamin Ingrosso

Benjamin ingrosso och Hannah Graaf.

Benjamin Ingrosso är ständigt aktuell med nya projekt och snart får vi höra honom sommarprata i P1.
Nu väljer tv-profilen Hannah Graaf att visa sitt stöd till artisten – och av kommentarerna att döma verkar de ha en nära relation till varandra.

Benjamin Ingrosso, 24, har fullt upp som vanligt. Han har nyss släppt två skivor, haft ett eget tv-program på TV4 med titeln Benjamin's och spelat med orkestern Kungliga Filharmonikerna, något som blev oerhört uppskattat av hans fans.

Nu är han också aktiv med att vara den som är först ut att sommarprata i Sommar i P1 2021. I en intervju med Aftonbladet beskriver han hur det kändes när han fick förfrågan av Bibi Rödöö.

– Jag tänkte att jag kanske är lite för ung för att ha nånting att berätta vid 23 års ålder, men så tänkte jag ändå att visst, jag är 23, men jag har hållit på sen jag var sju åtta år så jag tror ändå att jag har lite saker att berätta som kan vara intressant. Just det att jag har vuxit upp i nån slags bransch i så tidig ålder så har jag också upplevt väldigt mycket, säger han till tidningen.

Den 26 juni släpps Benjamins sommarprat.

NÄSTA STEG Pernillas bröllopsbesked med Christian

Hannah Graaf och Benjamin Ingrossos relation

Benjamin har varit extremt aktiv på sociala medier den sista tiden och visat upp sina senaste upptåg. Någon som har uppmärksammat det här lite extra är tv-profilen Hannah Graaf, 42. Att de två har en relation är något nytt, då vi inte sett utbytet av kommentarer innan.

Det hela började när Benjamin la ut en bild på sig själv från Grammisgalan som ägde rum för ett tag sedan.

Då kommenterade Hannah bilden med en eld-emoji, en smiley med hjärtformade ögon och två röda ballonger. Benjamin har gillat hennes kommentar.

Några dagar senare la Benjamin ut filmen när han sjunger låten Stora röda huset med Kungliga Filharmonikerna. Då har Hannah kommenterar igen. I en kommentar till inlägget skriver hon:

Wow! Magiskt starkt och vackert”.

Benjamin Ingrosso har även denna gången gillat hennes kommentar.

Hur Hannah Graaf och Benjamin Ingrosso känner varandra är i nuläget oklart. Eftersom de båda är verksamma inom underhållningsbranschen är det kanske mest troligt att deras vägar har korsats i jobbsammanhang.

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos relation till Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso i tårar över sommarpratet – därför bröt han ihop

FOTO: TV4, Charlotte Brunzell/TT

Senaste nytt