Hanna Hedlunds pik till Martin Stenmarck – 1 år efter skilsmässan

MARTIN STENMARCK, HANNA HEDLUND

Det är snart ett år sedan som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med att de går skilda vägar. Sedan dess har Hanna behövt klara sig på egen hand med vardagsbestyren.
Nu kommer hon med en liten pik till exet!
0:38

Efter reklamen: Filip Dikmens kamp i Let’s Dance: ”Kan inte hålla tillbaka”

(0:38)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, träffades för första gången när de jobbade på samma arbetsplats. Efter en personalfest, på självaste nyårsafton, blev de tvingade att tillbringa natten ihop.

– Det slutade med att vi blev inlåsta och inlarmade på en restaurang i Stockholm. Och vi blev tvungna att spendera natten där. Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra. Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, har Martin tidigare berättat för Nyheter24.

Men i juni förra året meddelade paret att kärlekssagan var över.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför gifte sig Hanna och Martin med varandra år 2016

Under årens lopp har det hänt mycket för ex-paret. De har bland annat fått barnen Ida, Love och Saga, som de prioriterar över allt annat än idag. Men paret hann också gifta sig under en ceremoni år 2016.

Bröllopet mellan paret blev dock en utdragen process. När de valde att säga ja till varandra år 2016 var det nämligen inte första gången ett bröllop hade kommit på tal. Hanna hade nämligen friat till Martin redan år 2012 och även tackat nej till hans frieri ännu tidigare. I en intervju med Aftonbladet berättade Hanna vad det var som gjorde att de att tillslut kom till skott med bröllopet.

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, sa hon och fortsatte:

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Bianca ryter ifrån mot Pernillas bild: ”Usch”

Hanna Hedlund visar upp livet som ensamstående

I juni 2021 kom alltså beskedet att Hanna och Martin går skilda vägar efter 23 år tillsammans. De förklarade då att de testat på att bo isär under ett halvårs tid och på det spåret skulle det fortsätta.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de på Instagram.

Sedan dess har de levt det klassiska varannan-vecka-livet med barnen och Martin har tidigare berättat för Hänt att det funkar bra. Med andra ord innebär det många förändringar när man skiljer sig, något som Hanna nu får erfara.

I ett nytt inlägg på Instagram visar hon nu hur hon får klara sig på egen hand numer när det kommer till att sätta upp möbler.

”Ensam kvinna reder sig själv! Uteplats nästan helt ren och möbler ihopskruvade av undertecknad”, skriver hon och visar upp det färdiga resultatet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!